fbpx
Connect with us

STRYKTIPSET 14/9: Jackpott på 11 miljoner.

Publicerad

on

Stryktipset är äntligen tillbaka med ligafotboll från Engelska Premier League och Championchip samt en match från allsvenskan. Här ger jag er mitt bästa förslag inför denna helg som också ger oss en jackpott på 11 miljoner till en ensam vinnare.

 

Manchester United

Favoriter, men skrällen finns där runt hörnet!

1. Manchester United – Leicester / 1X
Intressant match direkt när United tar emot Leicester efter uppehållet. Många spelare i hemmalaget har varit på landslagsläger och det kan ha kostat på en del. United har ett bättre lag i grunden och är självklart favoriter på hemmaplan. United är inte att känna igen och fortsätter det som det börjat så är det verkligen läge för tränarbyte snabbare än vinden vänder en kall november natt. Leicester har fått en fin start på säsongen och ska absolut inte ses som ofarliga.  Då jag letar spelvärde så ser jag att det mycket väl kan bli ett kryss i matchen, mest för att det har varit landslag och spelarna i United kan vara slitna. Har man ett större system så var inte rädda för att även ta med tvåan.

Vad är det som händer i Spurs? Dålig harmoni och massor av spelare borta på landslagsmatcher, den säkra ettan kan bli en riktig smällkaramell.

2. Tottenham – Crystal Palace 1X
Tottenham har inte startat så bra som man förväntat sig, endast fem poäng på fyra matcher där framförallt förlusten mot Newcastle var riktigt dålig, det känns inte som det finns harmoni i laget. För att inte tappa mark på toppen krävs nu en segern på hemmaplan mot ett Palace som inlett starkt. Palace överpresterat rejält och de brukar kunna störa topplagen med sin fotboll från sent 90-tal. Nu är det massor av spelare som varit på landslagsläger i hemmalaget, så se upp, här åker ett antal kuponger vid allt annat än en etta. Jag garderar upp en säker etta enligt de flesta och ser kupong raset vid ett kryss.

Chelsea är inte som man ska vara och det är tuffa matcher varje vecka. Men denna helg klipper man alla tre!

3. Wolverhampton – Chelsea 2
Kanske en svår match på pappret, där Chelsea har visat att man inte är så bra som de brukar vara. Hos många är detta kupongens svåraste match att tippa, men med mina ögon, är jag helt övertygad om att Chelsea verkligen ska gå in som favoriter här och visa alla belackarna att de har fel om laget. Wolves har inte fått någon drömstart och laget har spelat bättre än de fått utdelning. Jag vet inte riktigt var jag har Chelsea denna säsong och det kommer inte bli någon enkel match borta mot Wolves. Trots detta spikar jag Chelsea, de kommer visa var skåpet ska stå och tar en trea med sig hem.

Zzzzz inget lag från placering fyra och neråt rör detta lag. Tre säkra borta mot Norwich och veckans säkraste spik som vanligt.

4. Norwich – Manchester City 2
Samma visa varje gång City är med på kupongen ( tråkigt ). Det spelar ingen roll om det är hemma eller bortaplan, City vinner denna match nio gånger av tio och till nuvarande 82% är tvåan en grym spik. Det spelar ingen roll att Norwich gör det bra eller har Pukki i laget, det spelar ingen roll att i stort sett alla spelare City varit med i sina respektive landslag. Detta är kupongens säkraste spik, här slösar jag inga tecken, denna spikas rakt av.

Svår match, men bortalaget är bättre i helhet.

5. Sheffield United – Southampton X2
En svår match på förhand, Sheffield ska gå in som favoriter med sin hemmafördel,  men där jag ändå håller Southampton som det bättre laget. Jag tycker dock svenska folket just nu överskattar hemmafördelen, där man har tippat hela 49% att hemmalaget ska vinna. Jag tippar från höger i denna match men lägger med krysset då hemmaplan spelar stor roll.

Brighton är riktigt bra i alla fall spelmässigt, ett modernt lag som rullar boll. Nu tar man nytta av hemmaplan för seger.

6. Brighton – Burnley 1
Kanske ännu en lurig mach på pappret, men här ser jag faktiskt hemma plan som en stor fördel. Brighton förlorade borta mot Manchester City (4-0) och Burnley förlorade hemma mot Liverpool (0-3) innan EM kvalet. Nu är detta matcher man ska förlora och siffrorna är inte heller speciellt överraskande. Spelmässigt tycker jag Brighton har sett riktigt bra ut, man försöker verkligen spela en modern teknisk fotboll och på hemmaplan ger jag laget minst 70% chans till seger. Nu står ettan i 45%, vilket för mig är ett konstigt val. Jag spikar.

Det luktar degradering för något av lagen i kupongens tråkigaste match.

7. Östersund – Kalmar 1X2
Mitt i all fin fotboll så kommer det plötsligt in en svensk medioker tråkig och helt meningslös match i allsvenskan. Vi tar oss till Östersund, där en väldigt viktig match väntar mellan två lag som behöver vinna för att ta sig loss från bottenstriden. Östersund mår inte särskilt bra som klubb och jag har väldigt svårt att tänka mig att det som händer utanför planen inte påverkar spelarna. Kalmar är absolut inte bättre än sin tabellposition och med en av Sveriges sämsta tränare så är det lag i stor kris. Att tränarduon inte fått lämna ännu är för mig ett större under än om man skulle kunna gå på vatten. Nu är det en riktigt viktig match för båda lagen, där bägge lagen presterar en medioker fotboll för tillfälligt. Finns bara ett spel och det är att slänga iväg en helgardering på matchen.

Birmingham kan överraska, trots att man har ett mediokert lag.

8. Charlton – Birmingham 1X2
Charlton har fått en drömstart och ligger tvåa på noll förluster efter sex omgångar. Men Birmingham har också fått en okej start och jag tycker inte det skiljer särskilt mycket mellan dessa två lag. Svenska folket har streckat ettan till 58%. Jag tror dock att det kan bli en öppen match, där Birmingham absolut inte är borta för att kunna ta hem en trea, jag garderar upp och ser att det blir ett bra ras i kupongerna vid bortaseger.

Millwall slår ur underläge och det kan gå bra, trots att man är ett riktigt dåligt bortalag.

9. Blackburn – Millwall 1X2
Oj vilken rysare, ett Blackburn som börjat dåligt denna säsong, tar emot ett borta svagt Millwall som börjat bättre än vad de brukar göra. Varken Blackburn eller Millwall har något att hämta i toppen av tabellen, men de ska inte heller vara några av de lagen som ramlar ur serien i år. Två jämna mittenlag, där faktiskt Blackburn kan vara på övre halvan efter säsongen. Men streckfördelningen speglar oddsen ganska bra och det är verkligen inte fel att gardera. Jag kan inte hitta vinnaren i denna match så jag måste ta med alla tecken.

Ett riktigt dåligt lag är Wigan, här åker man på förlust, kan man rädda sig kvar i årets serie är det ett under.

10. Hull – Wigan 1
Två lag som fått svaga starter på säsongen och båda klubbarna befinner sig i botten av tabellen efter sex omgångar. Spelmässigt tycker jag Hull har sett bättre ut och även på pappret tycker jag Hull är det bättre laget. Med hemmafördelen ska Hull gå in som favoriter och plocka en trea i denna match. Wigan är ett lag som kommer få det mycket svårt och jag tror inte man kommer klara kontraktet, här spikar jag och ser detta som en riktigt bra spik.

Dags att vakna nu för hemmalaget!

11. Middlesbrough – Reading 1
Middlesbrough har återigen fått en dålig start och jag förstår inte hur laget inte kan prestera bättre med de förutsättningar och de spelarna som finns i laget. Nu måste man snäppa upp sig om man ska vara med och åtminstone slåss om kvalplatserna till Premier League. När Reading kommer till stadion ska det bara vara en säker trea. Reading är som Wigan ett lag som kommer få det riktigt svårt att hålla sig kvar i serien, det är ett lag som jag inte har några som helst förhoppningar om. Spik ettan är gjuten.

12. Preston – Brentford X2
Preston har en grym startelva, ja kanske en av series bästa startelvor, men efter den elvan är det slut. När det blir till att plocka in man nummer tolv och tretton, så kan man lika bra sätta in två gula koner. Nu har man fortfarande startelvan intakt och det är också därför man presterar som man gör. Nu övervärderar tipparna Preston enormt, där hela 52% tror på seger för Preston på hemmaplan. Brentford är det klart bättre laget och kommer med deras satsning vara ett lag för minst kval när säsongen är över. Spelbolagen/marknaden värderar denna som helt jämn. Jag ser ett enormt spelvärde i tvåan som spelas tillsammans med ett kryss. Vid dessa två utfall åker kupongerna snabbare än en dopad 100 meters löpare springer.

Hemmaplans fördel , men se upp för Luton som fortfarande har spring i benen.

13. QPR – Luton 12
QPR har hemmaplan och det ska i många fall väga över till en storfördel så även här  Även om jag tycker svenska folket överskattar hemmalaget som de har satt som stora favoriter. Luton som är nykomlingar gör det riktigt bra och de kommer sparka och springa så länge det bara finns energi kvar i laget, när serien går in mot kallare väder och det är matcher två dagar i veckan, vecka efter vecka mot tuffare motstånd så kommer de också få slut på energin. Jag tror på hemmaseger, men jag garderar upp med en härlig skräll tvåa. Luton hade tre segrar inklusive cupmatch innan EM uppehållet. detta ska man absolut ta med inför matchen. Bara 16% är nerkletade på en tvåa.

Mitt system är på 864 kronor och innehåller tre helgarderingar och fem halvgarderingar.

  • Kupongens säkraste spikar

Manchester City, Middlesbrough, Hull.

  • Kupongens skräll

Luton (16%), Brentford (23%).

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen