fbpx
Connect with us

SPELTIPS 15/9: Inför Lyngby – Midtjylland; ett ”KANON” spel liras på Betfair Exchange

Publicerad

on

Söndagen bjuder på massor av fina spel och fotbollsmatcher runt om i Europa. Jag väljer att hitta ett riktigt bra spel i Danska superligan. Lyngby tar emot serieledande Midtjylland och på pappret ska detta vara tre enkla poäng för bortalaget! På Betfair Exchange kan jag få ett riktigt bra överodds på denna match. Danska superligan består egentligen bara av två lag med klass, där Midtjylland är ett av dem. 

Har ni inte redan gått med i vår suveräna kampanj på Betfair Exchange så är det verkligen dags, se den nedan. Är ni redan med så häng på spelen i september så kör vi mot nya mål. 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Lyngby – Midtjylland

Laganalys: När Lyngby tar emot seriens just nu bästa lag så förväntas det bli en tuff match för hemmalaget, men nu ska det påpekas att Lyngby är riktigt bra hemma. Efter fyra spelade hemmamatcher så har man bara förlorat en match och det var mot Sönderjyske (0-3). Annars har det blivit seger mot Ålborg (2-0), Aarhus (2-1) och Randers (2-0). Det är på hemmaplan man tagit sina nio poäng än så länge. S 8 V 3 O 0 F 5 M 8:13 P 9, vilket gör att detta är ingen lätt match för serieledande Midtjylland. Nu är det trots allt skillnad på att möta Midtjylland och exempelvis Randers, det råder det ju ingen tvekan om. Lyngby kommer senast från en förlust innan EM kvalet mot Horsens borta (2-1). Lyngby har klara problem i det defensiva arbetet då man redan har släppt in tretton mål på åtta matcher, det duger givetvis inte mot ett så bra motstånd som Midtjylland.

Lyngby är riktigt bra hemma, men mot ett så starkt lag som Midtjylland har man inget att hämta!

Det finns två lag som utmanar om att vinna titeln år efter år i Danska Superligan. FC Köpenhamn som förra året kom tillbaka igen och så Midtjylland. Det finns ingen anledning för några andra lag att ens fundera på att utmana dessa två lag i längden. Nu har Midtjylland börjat riktigt bra S 8 V 7 O 1 F 0 M 11:2 P 22, vilket är serieledning inför söndagsmatchen. Den enda plumpen är ett kryss mot urusla Hobro (1-1) på hemmaplan, annars går man fram som en skånsk slåttermaskin och slår undan fötterna för de lag man möter. Inför denna omgång har FC Köpenhamn en EL match att tänka på kommande vecka och kanske sparar man då spelare inför denna match! Detta kan göra ett poängtapp och vid seger för Midtjylland så drar man ifrån i tabellen. På bortaplan har man spelat tre matcher och det har blivit vinst i samtliga. Aarhus (0-1), Horsens (0-2) och Aarhus (0-2). Innan uppehållet vann laget hemma mot Bröndby (1-0). nu går man för ännu en seger. Med bara två insläppta mål på åtta matcher, är man givetvis favorit även i denna svåra bortamatch.

Spelanalys: Jag kan bara hitta en vinnare i denna match. Trots att Lyngby är riktigt bra hemma, så ska man inte kunna röra ett så bra lag som Midtjylland. Visst har bortalaget haft folk på landskamper, men det råder total klasskillnad mellan dessa två lag. Det är nästa omöjligt att göra mål på Midtjylland och det kommer det bli ett riktigt tryck mot Lyngby målet. Jag tror inte det blir en överlägsen seger, men seger blir det. Jag backar Midtjylland till hela 1,78 gånger pengarna.

Liga: Danska Superligan / Land: Danmark / Spelplats: Lyngby Stadion (Kongens Lyngby) / Spelstopp: 15/9 kl 14,00 / Insats 850 kr / Spel: Backa Midtjylland  = 2:a / Odds 1,78 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen