Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 26/9: Inför Feyenoord – AZ Alkmaar; en riktigt svår match att tippa, men jag har spelet på Betfair Exchange.

Två lag som börjat riktigt bra och hemmlaget är favoriter i denna match.

När vi nu börjar närma oss slutet på september månad så finner jag ytterligare spel att reka inför kvällen. Det är i matchen Feyenoord – AZ Alkmaar som jag hittar ett riktigt bra spelvärde i ett boka spel på Betfair Exchange. Har ni följt mig under september månad så har ni till idag satt tjugoen av tjugosex spel och fått in ett fint netto i er spelkassa. Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Feyenoord – AZ Alkmaar

Laganalys: Båda lagen höll sig i toppen av tabellen ifjol, vilket ledde till att det blev kvalspel till Europa League för bägge lagen. Just nu befinner sig hemmalaget Feyenoord på en tiondeplats i tabellen efter S 6 V 2 O 4 F 0 M 11:9 P 10. Laget ska ligga i toppen även i år och slåss om de finaste platserna och Europaspel. Man har dock inte fått till det där sista med att knipa alla tre poängen i sina matcher. En vinst under torsdagen skulle betyda en rejäl klättring i tabellen då man har en hängmatch. Feyenoord är fortsatt obesegrade i ligaspelet med hela fyra oavgjorda på deras sex första ligamatcher. På hemmaplan har man två kryss och en seger S 3 V 1 O 2 F 0 M 6:5 P 5, men då har man ännu inte mött de bästa lagen i serien.

AZ Alkmaar har startat riktigt bra och vid vinst hänger man på de två dominant lagen Ajax och PSV. Torsdagens möte är lagets fjärde match på tolv dagar och det återstår att se ifall tränaren väljer att göra några ändringar i startelvan. S 6 V 4 O 1 F 1 M 13:3 P 13, förlusten kom mot Vitesse som faktiskt placerar sig före AZ inför dagens match. Men titta på den fina målskillnaden som laget har skapat sig, det är en bra defensiv och en riktigt bra offensiv. Just förlusten kom på bortaplan så man ska se upp lite på att man just spelar borta i kvällens match.

Speltips: Nu blir detta en jämna match där jag tror att hemmaplan spelar en stor roll i hur matchen kommer se ut, vi ska också tänka på att hemmalaget fortfarande inte har förlorat. AZ har Marockanen Oussama Idrissi som Feyenoord får se upp med. Den 23-åriga spelaren har varit en av bortalagets främsta spelare såhär långt in på säsongen. Han har stått för fina fem mål på sex ligamatcher. På spelbörsen har spelarna satt Feyenoord som favoriter och det kan man ha all rätt i då det är ett starkt hemmalag. Men ‘jag spelar dock ett backa spel på Feyenoord till fina 2,00 gånger pengarna vilket gör att jag vinner på både X och en seger för AZ. Jag ser över längre tid AZ som det klart bättre laget och att man förlorade mot Vitesse gör att man nu är hungriga på att inte åka på ännu en bortaförlust. AZ klarar minst kryss i matchen och jag dubblar mina pengar.

Liga: Eredivisie / Land: Holland / Spelplats: De Kuip (Rotterdam) / Spelstopp: 26/9 kl 20,00 / Insats 500 kr / Spel: Boka Feyenoord vinst vid X eller 2 / Odds 2,00 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *