Alla SpeltipsBettingpanelen

STRYKTIPSET 28/9: Grym jackpott på 11 miljoner att jobba hem.

Häng med spelet om miljonerna.

Då var det en ny jackpott vecka på stryktipset. Svenska Spel bjuder oss på hela 11 miljoner i potten för en ensam vinnare. Efter förra helgens tolva så ska jag ge er mina bästa uppslag på att klippa in alla tretton rätt denna helg. Längst ner på sidan ser ni mitt spelförslag och vilka de bästa skrällarna, respektive spikarna är.Omgångens största favorit är Manchester City. Laget “körde över” Watford senast och vann till slut med hela 8-0. Everton har det jobbigare, laget var visserligen spelmässigt godkända mot Sheffield United i helgen, men avsluten var svaga och laget förlorade till slut med 0-2 på hemmaplan. Man City bör ses med toppchans och är en spik här. 

Leeds som mötte Derby i helgen, var oerhört missvisande att de inte vann. Laget spelade ut Derby och var spelmässigt överlägsna under långa perioder. Derby kvitterade dock på övertid och vi kan räkna med ett revanschsuget Leeds i helgens match mot Charlton.

Tottenham kan vara värd att gardera. Laget tar emot Southampton och lär bli mycket stora favoriter. Tänk på att Tottenham har Bayern Munchen i Champions League tre dagar efter denna ligamatch. Det mötet kan ta en hel del fokus!

1. Aston Villa – Burnley 12
Aston Villa har inlett katastrofalt dåligt S 6 V 1 O 1 F 4 M -3 P 4, efter en investering på 1,5 miljarder och där en spelare kostade 250 miljoner, så är det en stor besvikelse hur man har börjat PL. När man i två matcher i rad har fått spela med en man mer och trots detta inte klarar av att utnyttja det då är det inte bra. Nu vann man mot Brighton i ligacupen under onsdagen men det spelar mindre roll, då cupen är helt ointressant för Birmingham laget. Aston Villas tränaren Dean Smith gjorde nio förändringar i startelvan, endast Trézéguet och John McGinn var kvar till onsdagens ligacupmöte mot Brighton jämfört med söndagens 2–3 förlust borta mot Arsenal i ligan. Då ska sägas att Potter tog in elva nya spelare jämfört med helgens match och han startade med hela sex tonåringar, alltså inget för Villa att skryta om. Burnley ska vara ett bottenlag men överraskar och tog en fin trea i senaste hemmamatchen mot överreklamerade Norwich. Laget placerar sig på en fin nionde plats för tillfälligt där man faktiskt bara förlorat två matcher av sex spelade S 6 V 2 O 2 F 2 M 1 P 8 Aston Villa kommer att få en oerhört jobbig säsong och jag håller inte med svenska folket om att Villa ska ses som bättre än Burnley och de ska inte ha över 50% chans till seger trots hemmafördel. 12 spelas och tvåan till låga 24% är en riktigt bra skräll hos mig.

2. Bournemouth – West Ham x2
Bournemouth har börjat riktigt bra i årets serie S 6 V 3 O 1 F 2 M 1 P 10, men även detta lag ska tillhöra de nedre regionerna, inte att man ska åka ur, men man ska absolut inte vara topp tio. West Ham som jag tror desto mer på har också fått en riktigt bra start på säsongen S 6 V 3 O 2 F 1 M 1 P 11. Här är det två lag som fått en liknande start och det skiljer endast en poäng mellan lagen efter sex omgångar. Av oddsen att döma håller marknaden West Ham som det bättre laget, vilket jag tycker är helt rätt, jag håller lagen som väldigt jämna just nu och det är med liten fördel jag lägger mina tecken från höger med ett kryss som gardering i denna match. På hemmaplan tror jag Bournemouth dock ska ha väldigt goda chanser till poäng, men en trea tror jag inte man klarar av att hämta hem.

3. Chelsea – Brighton 1
Chelsea hade inte särskilt stora förväntningar på sig inför säsongen, laget placerar sig nu elva i tabellen efter sex omgångar S 6 V 2 O 2 F2 M -1 P 8. Men Chelsea presterar spelmässigt bättre än resultatet visar. Många underskattar Chelsea och hemma mot Brighton ska de ha väldigt goda chanser till tre poäng. Brighton och Graham Potter valde att matcha in tio nya spelare i seniorlaget då man föll mot Villa i Ligacupen under onsdagen och fick därmed respass ur cupen och kan nu satsa fullt ut på Premier League. Det har dock inte sett så bra ut som man kanske förväntade sig när Potter tog över med sin fina fotboll. S 6 V 1 O 3 F 2 M -3 P 6 , ger just nu en femtonde plats i ligan.  Att gästerna ska fixa poäng på Stamford Bridge denna lördag känns långsökt och trots att ettan ser ut att krypa över 70 procent blir valet ändå att spika Chelsea.

4. Crystal Palace – Norwich 1×2
Palace har blandat och gett inledningsvis men starten på säsongen måste ändå ses som godkänd. Nu får de besök av pop laget Norwich som blivit överskattat enligt mig. Roy Hodgsons gäng föll visserligen tungt mot Tottenham som enkelt besegrade Palace i senaste derbyt. I övrigt ser värdlaget ganska bra ut, Crystal Palace hade chansen att närma sig en topp sex-placering med en seger mot Wolverhampton senast, men Wolves kvitterade i minut 95, trots att de hade en man mindre på planen sedan minut 73. Norwich gör det bra och man är giftiga framåt det vet vi, här kan det bli tufft mot ett destruktivt Palace som anser att försvar är bästa anfallsvapnet, med snabba kontringar och omställningar. Går man bort sig för mycket så smäller det och Palace har inga problem med att spela på resultat. Visst var det en imponerande seger hemma mot Manchester City och visst är Pukki otroligt bra just nu. Men Norwich är inte bra och på Selhurst Park ska de inte ha över 50% chans att ta poäng. Jag gillar ettan om den kan hålla sig under 50% och jag utgår därifrån, men garderar upp med ett x2 på ett större system.

5. Tottenham – Southampton 1x
Spurs har en jobbig vecka bakom sig med endast en poäng mot Olympiakos i CL och senast en förlust borta mot Leicester i ligan. Hur som helst ska de ha goda chanser att studsa tillbaka till vinnarspåret hemma. Southampton hade det riktigt tungt på St Mary’s förra fredagen. Ett skadedrabbat och defensivt Bournemouth löste alla tre poängen mot ett frustrerat hemmalag. Här kommer Tottenham bli stora favoriter och jag varnar då för att Tottenham har Bayern Munchen i Champions League tre dagar efter denna liga match. Även om hemmalaget besitter tveksam form får ändå ettan anses som utgångstecknet här. Tottenham är mycket bättre i grunden, men jag garderar upp för att man är lite i obalans. Här åker många kuponger om det skulle bli att värdarna inte är fokuserade helt ut.

6. Wolves – Watford 1×2
Nästjumbon mot jumbon är samma som en enorm ångest match. De enda två lagen som står utan seger efter sex omgångar vilket såklart är katastrof, sett till vilka spelartrupper som finns i dessa lag. Jag håller faktiskt Watford som det något bättre laget inför säsongen och jag står fortfarande fast vid den åsikten. Jag tror kanske inte på någon effekt av tränarbytet i Watford direkt, men det skulle mycket väl kunna lossna för bortalaget redan i denna match. Här ser jag ett bra skrällvärde och här blir det jobbigt för bägge lagen, som vill ta en trea men samtidigt inte förlora, visst vore det bäst att gardera upp men ett kryss, men jag kör en etta och garderar upp med kryss och tvåa som är skrällen på 18%.

7. Everton – Manchester City 2
Everton har gått svagt på sistone och stod inte för någon imponerande insats senast hemma mot Sheffield U som slutade med en 0-2 förlust. Nu får de besök av ett City som tystade alla tvivlare efter förlusten mot Norwich med att slå Watford med hela 8-0 på hemmaplan. City är det enda laget som kan stå upp mot suveräna Liverpool och ska och bör inte ha några problem med att städa av Everton. Tvåan spikas alla dagar i veckan

8. Charlton – Leeds 2
Vi tar oss till Championship där nykomlingarna Charlton har fått en riktigt fin start på säsongen, Nu möter man Leeds som kommer vinna denna serie och här ska de inte ha några chanser på poäng trots hemmaplan. Leeds är seriens klart bästa lag och truppläget ser bra ut. Leeds är just n streckade till 55%, detta kommer vara minst 70% när vi kör igång spelet. Detta ska Leeds ta lika säkert som att Manchester City ska vinna sin match. En kanon spik.

9. Blackburn – Luton 1x
Mycket talar för en hemmaseger då Blackburn är bättre än nykomlingen Luton på pappret. Dessutom kommer hemmalaget med två fina vinster i ryggen samtidigt som Luton kommer med två förluster. Championship nykomlingen Luton slog ut både Ipswich och Cardiff i de två första omgångarna av ligacupen. Men hemma mot Premier League klubben Leicester City i den tredje omgången tog det stopp i tisdags då man åkte på rådäng med hela 4-0, matchen innan dess förlorade man i serien mot Hull med 3-0. Nu vill jag varna lite för Luton då man faktiskt har slagit både Huddersfield och Cardiff i början av säsongen. Nu kommer Blackburn vara stora favoriter och det är läge för en skräll här, jag spelar från vänster men lägger på x.

10. Derby – Birmingham 1
Derby har verkligen inte fått den start de hade hoppats på och står endast med en seger efter åtta omgångar, det är fortsatt kräftgång för laget. Hemmalagets enda seger plockades i premiären mot Huddersfield och trots en del fina prestationer har trepoängarna uteblivit. Nu gästas man av Birmingham som föll mot Preston hemma senast, men man har trots förlusten haft en godkänd start på säsongen. Rutinerade Jutkiewicz har visat framfötterna och är tillsammans med 16-årige underbarnet Jude Bellingham lagets bästa målskytt så långt. På Pride Park Stadium ska dock värdarna hållas som ganska klara favoriter. I grunden ska Derby vara ett topplag och de är i mina ögon fortfarande bättre än Birmingham även om tabellen säger något annat. Här sticker jag ut hakan och spikar hemmalaget, det är dags att plocka en ny trea.

11. Hull – Cardiff 12
Det skiljer endast en placering mellan dessa två lag efter åtta omgångar. Bägge lagen är i bra form, men Cardiff har mött bättre motståndaren än vad Hull har gjort, så trots hemmaplan så ser jag Cardiff som det starkare laget. När Hull dessutom blivit favoriter hos svenska folket ser jag ett riktigt bra spelvärde i att börja från höger och sen endast lägga med ettan i en gardering.

12. Middlesbrough – Sheffield W 1×2
Även här en lurig match i Championship. Middlesbrough har förvisso inte fått någon drömstart på säsongen men jag tycker det finns mycket att ta ur denna trupp och jag förväntar mig ett lyft. Sheffield W har fått en bättre start men jag tycker de har presterat över sin förmåga och haft lite flyt. Jag tror detta kan bli jämt, men ser Middlesbrough lite som favoriter, då man ska vara topp fem i år. Börjar med att gå från vänster, sen lägger jag till krysset och tvåan.

13. Preston – Bristol City 1×2
Vi avslutar med en fin toppmatch i Championship när trean Preston tar emot ligasjuan Bristol City och det skiljer endast en poäng mellan lagen. Båda lagen är obesegrade på sina fem senaste matcher och här förväntar jag mig en intensiv match. Det är framförallt Preston som har imponerat på mig inledningsvis och jag tycker laget ser riktigt bra ut denna säsong, u är man beroende av en skadefri trupp, så att det ska hålla i längden är tveksamt. Nu är man rejält överstreckade så jag ser enormt spelvärd i att helgardera matchen Bristol city ska från början tillhöra toppen och de kommer fortsätta att göra det oavsett skador, här kan man skrälla rejält. Det kommer ta slut för Preston någon gång och kanske är det nu!

Kupongens spik
✅ Manchester City, Leeds, Chelsea, Derby
Kupongens rensare
💰 Watford, Burnley, Southampton. Bristol City.

Stora raden – 2592 kronor.
Aston Villa – Burnley 12
Bournemouth – West Ham x2
Chelsea – Brighton 1
Crystal Palace – Norwich 1×2
Tottenham – Southampton 1X
Wolves – Watford 1×2
Everton – Man City 2
Charlton – Leeds 2
Blackburn – Luton 1x
Derby – Birmingham 1
Hull – Cardiff 12
Middlesbrough – Sheffield W 1×2
Preston – Bristol City 1×2

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *