fbpx
Connect with us

SPELTIPS 3/10 Inför Rosenborg – PSV Eindhoven: Två skilda världar där bortalaget är i ruskig form.

Publicerad

on

På torsdagen spelas det massor av intressanta matcher i Europa League när det är dags att gå in i omgång två. Jag har hittat några riktigt bra spel till denna torsdags kväll. Ett av dem kommer här, medans två andra kommer som inslag på Bettingpanelens Facebookgrupp. Som vanligt lägger jag mina spel på Betfair Exchange, där jag inför torsdagen har ett rejält övertag jämfört med de andra spelarna efter september månads spel. Oktober har börjat som september slutade, med andra ord grymt bra. 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Rosenborg – PSV Eindhoven

Laganalys: Rosenborg har på senare år studsat tillbaka igen efter att under några år haft en galen svacka. Rosenborg har vunnit serien i Norge hela tjugosex gånger och vunnit norska cupen tolv gånger. De har även varit med i Champions League spel ett antal gånger under åren, men detta var på en storhetstid som knappast går att komma tillbaka till igen – i alla fall inte under en snar framtid. Den här säsongen räckte man inte heller till i CL och Rosenborg blev utslagna ur kvalet av Dinamo Zagreb. Dramatiken uteblev när Zagreb vann efter deras två möten (3-1). Rosenborg hade en svag start på ligasäsongen vilket gjorde att man hamnade efter i toppstriden. Man har verkligen rest sig, men ligger fortfarande tolv poäng bakom tabellettan Molde när det är sju omgångar kvar att spela. Nu är det en svår hemmamatch mot PSV i Europa League. I första omgången spelade man borta mot LASK Linz och gick där förlorande ur striden (0-1). Man spelade ett oavgjort resultat mot Brann hemma i ligan under helgen, vilket inte var bästa upplandning inför kvällens drabbning (0-0)

PSV Eindhoven ser väldigt svårstoppade ut för tillfället. Lagets offensiv är grym, senaste matchen i ligan vann man mot Zwolle borta med förkrossade siffror (0-4). PSV har vunnit åtta av sina nio senaste matcher. PSV som hamnade på en andraplats i ligaspelet ifjol, åkte snöpligt ur CL-kvalet i näst sista rundan mot Basel. Nu är det Europa League spel som får gälla för holländarna. I första matchen vann PSV mot gruppens svåraste motstånd när man mötte Sporting på hemmaplan (3-2) detta efter att PSV hade haft en 3-1 ledning. Sporting håller en betydligt högre nivå än vad Rosenborg gör. Man ska också tillägga att PSV utmanar suveräna Ajax även detta året om seriesegern och kanske är det deras tur i år! Då vet vi vilken kvalité som PSV håller.

Spelanalys: PSV har gjort tjugosex mål på de åtta senaste matcherna, vilket visar vilken otrolig offensiv man har. En stor faktor till lagets grymma målfacit är anfallaren Donyell Malen som är i storform. Unga Malen har gjort åtta mål på deras åtta inledande ligamatcher den här säsongen, här får Rosenborg se upp. Det är en stor skillnad på lagen och på serierna som man spelar i. Visst är det hemmaplan för Rosenborg, men det ska i normala fall råda klasskillnader mellan lagen. PSV är absolut en kandidat till att kunna gå hela vägen för att kunna spela en eventuell final i årets Europa League. Jag får hela två gånger pengar nu på torsdags morgonen och den klipper jag rakt av. Jag spelar alltså ett backa spel på PSV på Betfair Exchange. Jag anser den spelvärd ner till 1,75 och går in med ett större belopp.

Liga: Europa League / Land: Norge / Spelplats: Lerkendal Stadion (Trondheim) / Spelstopp: 3/10 kl 21,00 / Insats 1000 kr / Spel: Backa PSV = vint vid PSV seger / Odds 2,00 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen