fbpx
Connect with us

Officiellt: Clarence Seedorf tar över Deportivo

Publicerad

on

Clarence Seedorf är blir ny tränare i Deportivo La Coruna.
Milan-legendaren ska nu försöka rädda klubben från en nedflyttning.

Deportivo ligger för tillfället på en nedflyttningsplats i La Liga efter 22 omgångar spelade. Efter den senaste 5-0-förlusten mot Real Sociedad i fredags sparkades dåvarande tränaren Cristobal Parralo, som blev ny tränare så sent som i oktober.

Ersättaren – och räddaren hoppas många – för Deportivos del blir nu alltså den forne Milan-legendaren Clarence Seedorf. Sejouren kommer att bli holländarens tredje uppdrag som tränare. Under 2014 tog Seedorf över ett vacklande Milan under ett halvår och 2016 gjorde 41-åringen drygt ett halvår i den kinesiska klubben Shenzhen.

Seedorf är fortfarande den enda spelaren som har lyckats att vinna Champions League med tre olika klubbar under sin aktiva karriär.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen