fbpx
Connect with us

Trots storförlusten mot Watford – Conte: ”Inte orolig”

Publicerad

on

Det var en rejäl smäll som Chelsea åkte på under måndagskvällen när slutsiffrorna skrev till 4-1 mot Watford i ligan. Stundtals under matchen var laget helt utspelat och många kritiska röster har höjts angående Antonio Contes framtid i klubben. Men huvudpersonen i fråga är säker på sin sak.
– Jag är inte orolig. Nej, jag är inte orolig för mitt jobb, svarar italienaren på presskonferensen efter matchen.

Det var tänkt att Chelsea skulle haka på i toppstriden av Premier League udner mådangen och spela hem tre viktiga poäng mot Watford. Så blev inte fallet. Efter en tidig utvisning på Tiémoué Bakayoko kunde Watford enkelt spela ut londonlaget. Första målet sköt Troy Deeney på straff i matchens 42:a minut.

På egen hand lyckades dock Eden Hazard skapa lite spänning i matchen, då han vände bort och placerade in 1-1 i målvaktens bortre hörn – men glädjen blev inte långvarig.Två minuter senare rann Daryl Janmaat genom ett väldigt ihåligt Chelseaförsvar och satte dit 2-1. Sen gjorde både Barcelona-lånet Gerard Deulofeu 3-1 och Roberto Pereyra 4-1 innan mardrömmen för Chelsea var över.

– Jag jobbar varje dag, och jag ger 120 procent. Okej? Om det räcker är det okej. Annars kan klubben ta ett annat beslut. Men jag är inte orolig. Det är mycket svårt, för varje dag och varje presskonferens frågar du mig om jag är orolig. Nej. Jag är inte orolig. I morgon en ny dag. Jag kan vara Chelsea-tränare eller inte. Vad är problemet? Jag går och lägger mig utan att det är jobbigt, men med tanken på att kanske, kanske, kunde jag gjort på ett annorlunda sätt. Jag försöker göra allt. Om det inte är bra kan klubben göra ett annat beslut. Livet går vidare, meddelade han på presskonferensen efter matchen.

För Chelseas del väntar West Bromwich på hemmaplan den 12:e februari och för Watford stundar ett möte med West Ham på bortaplan den 10:e februari.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen