fbpx
Connect with us

Emil Forsberg är äntligen tillbaka i träning

Publicerad

on

Glädjande besked från Tyskland. Emil Forsberg är tillbaka i träning efter sin besvärliga magmuskelskada som har hållit honom borta från spel i två månader. Under tisdagen var han med och tränade med laget – ett gott tecken på att rehabiliteringen har gått som planerat.

Den svenska landslagsstjärnan har inte spelat en match sedan den 2 december, då RB Leipzig mötte Hoffenheim i Bundesliga. För en vecka sedan förklarade tränaren Ralph Hassenhüttl att det är bäst att skynda långsamt med Emil Forsberg.

– Han är på bra väg. Men man vet aldrig hur han kommer att reagera på belastning. Låt oss inte hoppas alltför mycket på att det kommer att gå snabbt. Vi vet att Emil har varit borta länge. Också när han väl är smärtfri, kommer det att dröja länge innan han når den nivån som han var på förra året, säger RB Leipzigs tränare om skadan.

Här kan du se Forsberg göra sin första träning på två månader:

Forsberg hade förra året sitt livs säsong, där han inte bara satte assistrekord för tyska ligan, utan också stod för flest assist i samtliga stora europeiska ligor.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen