fbpx
Connect with us

Fotboll

Officiellt: Liverpool värvar superlöftet

Publicerad

on

Trots att det övergångsfönstret stängde för nästan en vecka sedan, har Liverpool i dag gjort klart med ett nytt superlöfte. Det är den 18-årige försvararen Anderson Arroyo som anländer från Fortaleza CEIF.

Anderson Arroyo, som spelar i det Colombianska U-20 landslaget, kommer dock att lånas ut till Mallorca under en 18 månaders period. Detta innebär således att han även kommer att spendera nästkommande säsong i den spanska klubben, som för tillfället leder den spanska andraligan. Liverpools officiella hemsida bekräftade övergången tidigare idag.

Anledningen till utlåningen ska vara att klubben hoppas att Arroyo ska få göra sin debut i Colombias A-landslag och därmed ha större möjligheter till att beviljas arbetstillstånd i England.

Vad tycker ni? Är det här en spännande värvning?

Managed By Sportpanelen