fbpx
Connect with us

Här uppfyller Mohamed Salah pojkens stora dröm

Publicerad

on

Bara några minuter efter att Mohamed Salah gjort 2-1 till Liverpool mot Tottenham och stått för ett av de snyggaste målen under Premier League-säsongen, uppfyllde han även 8-årige Joseph Clarendon stora dröm. 

Det var pojkens första match någonsin på Anfield och han satt tillsammans med sin mamma Angela på The Kenny Daglish Stand. Tidigare under dagen hade han precis fått reda på att han skulle få se sin första match på plats och bestämde sig för att göra en hemmagjord skylt till sin stora idol.

“Mo Salah, can I have your shirt please?” stod det på en bit kartong.

De båda hade precis bevittnat en helt galen avslutning på matchen och var förkrossade över den feldömda straffen. Den unge Joesphs morfar berättar till Liverpools hemsida om hur pojken hade upplevt sin första vistelse på arenan.

”Jag fyllde 60 år på söndagen och fick biljetterna i födelsedagspresent. Men vi hade haft en fest under lördagen och mådde inte så bra dagen efter. Jag gav biljetterna till min dotter och Joe. Han var så glad för att få gå på sin första match och höll upp sin skylt i 90 minuter. I halvtid sa han till sin mamma att hans armar gjorde ont för att han hade haft skylten uppe så länge.”

Men det var värt lite armvärk. Tillsammans med supportrarna som satt runt omkring 8-åringen påkallade de Salahs uppmärksamhet, när spelarna var på väg ut i omklädningsrummet efter matchen. Salah tog av sig tröjan och gav denna till Joe. Alla fans sjöng och hyllade gesten.

”Joe var helt överlycklig och tog direkt på sig tröjan över sin jacka” berättar Joes morfar till hemsidan.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen