fbpx
Connect with us

Supererbjudande inför CL-semin: Riskfritt spel & Liverpool t-shirt

Publicerad

on

Liverpool Betfair kampanj

Dags för semifinaler i Champions League! De nyblivna spanska mästarna FC Barcelona tar sig an förra årets finalister Liverpool FC på hemmaplan under onsdagen. Inför det mötet har vi tillsammans med Betfair ett super erbjudande där alla nya kunder får ett riskfritt spel på 450kr på valfritt spel SAMT vår exklusiva Liverpool t-shirt från vår supportershop värde 349kr.

Det riskfria spelet är på Betfair Spelbörs, och innebär att du kan satsa på ett spel för 450kr. Vinner du på ditt spel får du vinsten, cash och omsättningsfritt. Går inte ditt spel in så får du tillbaka dina pengar! För tillfället är oddset 1.98 för en Barcelona-vinst, 4.40 på Liverpool och 3.80 på kryss. Detta innebär att om du spelar på Barcelona kan du vinna 880 kr, hela 1980 på Liverpool och 1710kr på kryss om du väljer att ta del av denna kampanj. Går ditt spel inte in, då får du tillbaks pengarna, CASH och OMSÄTTNINGSFRITT! Tishan får du vare sig ditt spel går in eller ej.

Till kampanj

Det finns 2 olika modeller att välja mellan och de är följande:

 1. Liverpool röd med vit krage och ärmar retro
 2. Liverpool vit med röd krage och ärmar YNWA

För att ta del av det fantastiska erbjudandet och få en Steven Gerrard eller Mohamed Salah-tröja behöver ni endast följa dessa enkla steg nedan:

1. Skapa ett nytt konto via denna länk eller knappen nedanför – Använd insättningskoden FEOSE5
2. Gör en insättning på 450kr och spela på valfritt spel för 450kr
3. Placera t.ex. ett spel på Liverpool vinst – vinner Liverpool kammar ni hem 1980 kr, förlorar Liverpool så får ni tillbaka era pengar!
4. Fyll i formulären nedan med era uppgifter för att få tishan.
5. Klart!

Till kampanj

Fill out my online form.

 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller t.om. matchstart.
  • Erbjudandet gäller endast nya kunder som registrerat sig via våra länkar på denna sida
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 450kr hos Betfair Exchange för att ta del av det riskfria spelet. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos Betfair via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj för att kunna få en gratis t-shirt värde 349kr.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Villkor och regler från spelbolagen gäller.
  • Leveransen på tröjorna kan vara upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen