fbpx
Kampanjer

Superkampanj inför El Clasico – Få 10x pengarna på Real + exklusiv tisha

Dags för El Classico! Real Madrid tar sig an FC Barcelona på bortaplan i säsongens första El Clasico. Inför det mötet har Sportpanelen tillsammans med Unibet tagit fram en grym kampanj. Alla nya kunder får en grym oddsboost på Real Madrid, hela 10x pengarna för en vinst, SAMT en exklusiv Real-tisha! Om Real vinner får ni vinsten CASH & OMSÄTTNINGSFRITT. Tishan får ni hur matchen slutar. Bättre deal hittar ni inte!

Villkoren är VÄLDIGT enkla. Följ endast dessa steg i ordningen nedan för att kvalificera dig till det exklusiva erbjudandet:

 1. Skapa ett nytt konto via denna länk eller knappen nedanför
 2. Sätt in och spela för MINST 100 kronor på Real Madrid.
 3. Fyll i formuläret nedan för att få tröjan (värde 349:-)
 4. Vinner Real får ni 1000kr i vinst som ni kan ta ut, Cash & omsättningsfritt.

Till kampanj

1. Skapa ett nytt konto hos Unibet:

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in samt lägga ett spel för minst 100kr hos för att få tröjan. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna i artikeln för att ta del av erbjudandet.

2. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i kontaktformen nedan får du även den exklusiva supportertröjan från vår nya webshop. Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via info@sportpanelen.se

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen

 • Du måste vara ny kund hos Unibet
 • För att få tröjan MÅSTE ni använda vår länk ovan.
 • Leveranstid upp till 30 dagar på t-shirten.
 • MINST 100kr i insättning gäller för att få t-shirten (eller valfritt högre belopp)
 • Kampanjen gäller fram till matchstart
 • Inga returer eller byten av t-shirts görs.
 • Du måste vara minst 18 år för att delta.
 • Detta erbjudande gäller ENDAST via länkarna i artikeln
 • Unibets generella villkor och regler gäller.

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *