fbpx
Connect with us

Få hela 10 gånger pengarna på Liverpool – helt utan omsättningskrav

Publicerad

on

I kväll smäller det ordentligt i Champions League! Liverpool tar emot Manchester City hemma på ett kokande Anfield – och för att åka spänningen ytterligare erbjuder nu LeoVegas hela 10 gånger pengarna på en vinst för hemmalaget. Helt utan omsättningskrav! 

Leo Vegas fortsätter att leverera otroliga odds till alla sina nya kunder. I kväll har du chansen att få hela 10.00 gånger pengarna på en Liverpool-seger. De båda lagen har prickat in en riktig formtopp till kvällens match och alla vi som älskar fotboll har verkligen något att se fram emot klockan 20.45 i kväll.

Liverpool är det enda laget som har rubbat Manchester City i ligan under året, när laget tog en seger med 4-3 hemma i det senaste mötet lagen emellan. Under de tre senaste mötena mot Manchester City hemma på Anfield har Liverpool gått segrande ur alla tre – en svit alla Liverpoolfans hoppas är intakt efter kvällens match.

Se till att registrera dig som ny kund hos LeoVegas för att ta del av de fantastiska erbjudandet som ger 10 gånger pengarna på att Liverpool vinner kvällens match mot Manchester City – helt utan omsättningskrav. Nedan kan du läsa hur du ENKELT kvalificerar dig för kampanjen.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 • Skapa ett konto på LeoVegas genom denna länk eller knappen nedan.
 • Spela 50 kr på att Liverpool vinner.
 • Vinner Liverpool matchen så får du din vinst utan omsättningskrav!

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos LeoVegas
  • Endast länkarna ovan gäller för erbjudandet
  • Vinster kommer att betalas som KONTANTER.
  • När spelet läggs kommer de vanliga oddsen visas på sidan, de boostade oddset på 10.00 kommer visas när spelaren valt korrekt marknad på sin spelkupong. Det är upp till spelaren att försäkra sig om att oddsboosten aktiverats på kupongen innan spelet läggs.
  • LeoVegas generella villkor och regler gäller

När: 20.45, 2018-04-04.
Hur: Viasat Sport Fotboll och Viaplay
Var: Anfield.
Domare: Felix Brych.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen