fbpx
Connect with us

VM 2018: Få 10X på Sverige PLUS en exklusiv landslagströja

Publicerad

on

Inför tisdagens oerhört spännande drabbning mellan Sverige och Schweiz, har nu alla våra läsare chansen att öka spänningen ytterligare. Eller vad sägs om 10 gånger pengarna på ett svensk avancemang PLUS en exklusiv svensk supportertröja på köpet? Se till att ta chansen att vara med du också!

Det enda du behöver göra för att kvalificera dig till fantastiska erbjudandet är att registrera ett nytt konto på Betfair HÄR eller via länkarna nedan. Sätt in minst 100 kronor och spela för dessa – för att sedan fylla i formuläret för att få din tröja hemskickad. Hur enkelt som helst!

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

Till erbjudande


Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och Villkor

  • Erbjudandet gäller fram till matchstart 01 juli 2018.
  • Vinner ditt val matchen får du din insats i kontanter och resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel
  • Det förhöjda oddset betalas ut i efterhand.
  • Betfair villkor och regler gäller för kampanjen.
  • Sportpanelen promotar enbart dessa kampanjer, alla frågor tas med Betfair

Managed By Sportpanelen