Alla SpeltipsFotbollVM 2018

Speltips: Brasilien med guldvittring håller Mexikos förbannelse intakt

Ett Brasilien på väg upp mot ett Mexiko på väg ut

I sju raka VM har Mexiko blivit utslagna i åttondelsfinal. I år var man övertygade om att den förbannelsen skulle brytas – men efter 0-3 mot Sverige blev det tuffast möjliga motstånd i slutspelet. Med flera favoritnationer utslagna lär det vara ett Brasilien med guldvittring som kommer göra allt som står i sin makt för att ta vara på den här chansen. Till hela 21.00 gånger pengarna hos Betfair spelar vi på att Brasilien vinner den här matchen.

Speltips

Brasilien kommer från en övertygande 2-0-seger mot Serbien och ser ut att succesivt stegra mot toppformen. I Neymar har man ett sparkapital då det inte riktigt har lossnat för lagets största stjärna. När han inte har briljerat har istället andra klivit fram. Inte minst Phillippe Coutinho som sett riktigt bra ut så här långt.

Tites Brasilien är ett väloljat maskineri med en spelidé och en startelva som varit, mer eller mindre, intakt genom hela kvalspelet och fram hit. Det har förmodligen varit ett klokt val av förbundskaptenen då det gör att man fungerar oavsett om Neymar har en bra dag eller inte.

Kontinuitet har däremot inte varit Juan Carlos Osorios melodi. Tvärtom har han ideligen skiftat startelvor och spelsystem och det kan vara en anledning till att man också pendlar stort i prestationerna. Mot Tyskland såg man ut som ett lag som kan vinna VM – mot Sverige såg man knappt ut att ha i VM att göra.

Taktiken lär nu vara att försöka kopiera insatsen i premiären. Att ligga lågt och satsa på omställningar lär vara Mexikos chans. Till åttondelsfinalen saknar man dock  den viktige mittbacken Hector Moreno som är avstängd.

I Brasilien saknas vänsterbacken Marcelo som klev av skadad senast och lär återigen ersättas av Felipe Luis. På den viktiga högerbackspositionen – där den som spelar ställs mot Mexikos farligaste vapen Hirving Lozano – är Danilo åter tillgänglig för spel men det är ändå tänkbart att Fagner får fortsatt förtroende där.

Efter att huvudkonkurrenter som Tyskland, Argentina och Spanien har fått åka hem lär det vara ett Brasilien med guldvittring som kliver ut till den här åttondelsfinalen. Man är obesegrade i 14 raka matcher och är nästan omöjliga att göra mål på.

Nu väntar ett Mexiko som såg desorienterade ut senast och som lever med förbannelsen att landet har åkt ut i åttondelsfinal i sju raka mästerskap. Ytterst lite talar för att de kommer bryta den sviten i år.

Sammantaget tvekar vi inte på Brasilien och till det förhöjda oddset 21.00 gånger pengarna hos Betfair spelar vi på att de vinner den här matchen under ordinarie tid.

  • Brasilien är obesegrade i 14 raka matcher
  • Brasilien har endast släppt in 3 mål de senaste 14 matcherna
  • Brasilien har hållit nollan i 7 av sina 8 senaste matcher
  • Brasilien har gått obesegrade och inte släppt in mål i de senaste 4 VM-mötena med Mexiko (3 vinster, 1 oavgjord)
  • Brasilien har aldrig förlorat mot ett lag från Central- eller Nordamerika i VM
  • Brasilien har, spelmässigt, blivit bättre för varje match i VM
  • Mexiko har blivit utslagna i åttondelsfinal i 7 raka VM
  • Mexiko har av sina 7 senaste matcher förlorat 3, vunnit 3 och spelat 1 oavgjord
  • Mexiko har tappat momentum efter plattmatchen mot Sverige

Speltips: Brasilien vinner till otroliga 21.00 gånger pengarna hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande: Brasilien vinner till 21.00 gånger pengarna!

Gå till kampanj

Brasilien – Mexiko, matchstart 16.00.

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *