fbpx
Connect with us

VM 2018: Inför Brasilien vs. Mexiko

Publicerad

on

Sverige är glada att slippa ett Brasilien som match efter match visat sig starka under press. Det blir istället Mexiko som möter sydamerikanerna. Ett Mexiko som hyllades i hemlandet för sitt bästa gruppspel på manna minne tills de förlorade mot Sverige med hela 3-0. Matchen sparkar igång kl 16:00 i Samara, Ryssland.

Nedan finner ni läget i de respektive trupperna:

Brasilien

Brasilien har av oddsmakare såväl som tyckare setts som förhandsfavorit att vinna VM. Laget har stundtals bjudit på klapp-klapp spel men spelet har även hackat i perioder. Laget räddades av Philippe Coutinho i 1-1 matchen mot Schweiz. Sedan hade man stora svårigheter att besegra Costa Rica där det krävdes mål på stopptid i 2:a halvleken. Laget gjorde sin bästa match i avslutningsmatchen mot Serbien där man vann övertygande med 2-0 efter mål av Paulinho och Thiago Silva. Laget har dock visat att det hållit under press med 7 insamlade poäng under gruppspelet.

Brasilien får dock se sig som favoriter att vinna åttondelsfinalen mot Mexiko. Betfair har för närvarande ett oddboost på favoriterna som ger hela 21x pengarna på att Neymar och co segrar. Laget har efter sin seger vind i seglen och hoppas få igång sin världsstjärna Neymar som ännu bara gjort 1 mål.

Tänkbar startelva (4-2-3-1):

GK 1 Alisson
RB 22 Fagner
CB 2 Thiago Silva
CB 3 Miranda (c)
LB 12 Marcelo
CM 15 Paulinho
CM 5 Casemiro
RW 19 Willian
AM 11 Philippe Coutinho
LW 10 Neymar
CF 9 Gabriel Jesus

Mexiko

Mexiko stod i sin öppningsmatch för en strålande uppvisning mot regerande mästarna Tyskland som man besegrade med 1-0 efter en blixtsnabb kontring där Hirving Lozano blev målgöraren. Laget följde sedan upp med en något stabil insats mot Sydkorea där laget dock fick släppa in ett mål i slutet av 2-1 seger. Med 6 poäng bärgade ledde laget Grupp F inför sista matchen med 3 poäng. Laget var hyllat i hemlandet men var otroligt nog inte klara för avancemang.

Mot Sverige gick inte mycket rätt för Mexiko där man gav i från sig 3 mål och hade svårt att få riktiga chanser i offensiven. Det var därför ytterst nära att landet ändå åkte ut turneringen där de endast räddades av Tysklands fiasko mot Sydkorea i slutminuterna.

Laget har visat sig ytterst ojämnt i slutspelet än så länge och får se sig som underdog mot Brasilien där Betfair ger oddset 8.20 för mexikansk seger. Laget har dock visat sig som ytterst farliga på kontringar så de går ej att räkna ut dem på förhand.

Tänkbar startelva (4-2-3-1):

GK 13 Guillermo Ochoa
RB 21 Edson Álvarez
CB 3 Carlos Salcedo
CB 15 Héctor Moreno
LB 23 Jesús Gallardo
CM 18 Andrés Guardado (c)
CM 16 Héctor Herrera
RW 7 Miguel Layún ’
AM 11 Carlos Vela
LW 22 Hirving Lozano
CF 14 Javier Hernández

Inför åttondelsfinalen mellan Brasilien och Mexiko har nu alla fans chansen att få grymma 21 gånger pengarna på en seger för Brasilien. En riktig oddshöjning för guldfavoriterna som möter Sveriges förra motståndare Mexiko. Utöver detta har ni även chansen att få en makalöst snygg Brasilien t-shirt, designad för att återskapa den goda retrokänslan från forna mästerskap.

Det enda du behöver göra för att ta del av den fantastiska kampanjen tillsammans md Betfair, är att gå till erbjudandet via länken nedan och använda den exklusiva kampanjkoden ZFBMDH. Efter detta fyller ni bara i formuläret – så ser vi till att skicka ut din tröja. Hur enkelt som helst!

Till Kampanjen

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

  • Gå till kampanjknappen eller klicka här och starta ett nytt konto hos Betfair.
  • Gör en insättning och använd kampanjkoden ZFBMDH när du registrerar dig.
  • Spela på Brasilien som vinnare – till 21 gånger pengarna!
  • Klart!

Regler och Villkor

  • Erbjudandet gäller fram till matchstart den 2 juli 2018.
  • Sitter ditt spel, får du din insats i kontanter och resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel.
  • Betfair villkor och regler gäller för kampanjen.
  • Endast länkarna i artikeln ovan gäller.
  • Sportpanelen promotar enbart dessa kampanjer, alla frågor tas med Betfair
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen