fbpx
Connect with us

Kampanjer

Drömmen fortsätter! Få en EXKLUSIV svensk supportertröja

Publicerad

on

Sveriges succé fortsätter i VM efter att ha slagit Schweiz i åttondelsfinalen. Nu väntar England i en glödhet kvartsfinal och inför matchen har nu alla svenska fans en unik möjlighet att få både 20 gånger pengarna på en svensk seger PLUS en fantastisk svensk supportertröja från vår webshop. 

Skulle Sverige inte vinna mot England går du inte heller lottlös! Unibet erbjuder även ett gratisspel på 50 kronor vid en eventuell förlust för Sverige – och du får självklart även din tröja. Alla potentiella vinster betalas ut i kontanter och har inte heller några omsättningskrav. För att ta del av det grymma erbjudandet är det bara att följa de enkla stegen nedan.

Följ dessa enkla steg för att ta del av erbjudandet:

 • Skapa ett nytt konto HÄR eller via knappen nedan.
 • Gör en insättning på minst 100kr och spela för dessa.
 • Spela att Sverige vinner – till otroliga 20 gånger pengarna!
 • 50 kronor räknas till kampanjen – resterande betalas ut till ordinarie odds.
 • Fyll i formuläret nedan för att få din exklusiva tröja hemskickad.

Till erbjudandet


Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och Villkor

 • Erbjudandet gäller fram till matchstart 7 juli 2018.
 • Vinner ditt val matchen får du din insats i kontanter och resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel.
 • Du måste vara ny kund för att kampanjen ska gälla.
 • Det förhöjda oddset betalas ut i efterhand.
 • Unibets villkor och regler gäller för kampanjen.
 • Sportpanelen promotar enbart dessa kampanjer, alla frågor tas med Unibet

Managed By Sportpanelen