fbpx
Connect with us

VM 2018: Ett helt riskfritt drömerbjudande inför kvartsfinalen

Publicerad

on

Det vankas kvartsfinaler i VM-slutspelet. Under fredagen möts Brasilien och Belgien i ett glödhett möte om vilka som tar sig vidare till semifinal. Inför matchen har Betfair ett fantastiskt bra erbjudande – som ger hela 1000 kronor i ett riskfritt spel under matchen, vinsten helt utan omsättningskrav. Sitter inte spelet får du pengarna tillbaka.

Den grymma kampanjen innebär även att du får en exklusiv landslagströja från Brasilien eller Belgien när du väljer att starta ett nytt konto hos Betfair via våra länkar. Det enda du behöver göra för att ta del av denna dunderkampanj är att följa de enkla stegen nedanför.

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

  • Gå till kampanjknappen eller klicka här och skapa ett nytt konto hos Betfair.
  • Gör en insättning på MINST 100 kronor när du skapar ditt konto.
  • Spela helt riskfritt upp till 1000 kronor på 1X2 i matchen.
  • Vinner du, får du pengarna cash och omsättningsfritt.
  • Förlorar du ditt spel – får du hela din insats tillbaka som ett gratisspel.
  • KLART! Fyll sedan i formuläret nedan för att få din tröja hemskickad.

Till Kampanjen RISKFRITT

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och Villkor

  • Erbjudandet gäller fram till matchstart den 6 juli 2018.
  • Betfair villkor och regler gäller för oddskampanjen.
  • Endast länkarna i artikeln ovan gäller.
  • Sportpanelen promotar enbart dessa kampanjer, alla frågor tas med Betfair gällande odds, gällande tröjor med Sportpanelen
Se fler oddskampanjer

Managed By Sportpanelen