fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Speltips: Sverige – England blir inte något målkalas

Publicerad

on

sportpanelen sverige england robin olsen speltips coolbet välkomstbonus

Varken Sverige eller England släppte till en enda hundraprocentig målchans i åttondelsfinalerna. Sverige har hållit nollan i fem av sina sex senaste matcher och England släpper in färre än 0,5 mål per match. Mycket talar således för en målsnål match och det ger ett stort spelvärde i att det kommer bli Under 2,5 mål totalt till oddset 1.53 hos Coolbet.

Precis som Sverige kombinerar England offensiven kontra defensiven på ett imponerande sätt. I den, något oväntade, trebackslinjen Kyle Walker, John Stones och Harry Maguire har man hittat en stabil grund. Utan boll faller deras wingbacks ner och man bildar en fembackslinje, vilket gör att man blir väldigt svårgenomträngliga centralt.

England har endast släppt in sju mål på de senaste fjorton matcherna. I kvalspelet släppte man totalt in tre mål på tio matcher. De siffrorna talar själva sitt tydliga språk.

Sveriges försvarsspel, å sin sida, är numera fruktat i hela världen. Om det är någonting vi med säkerhet vet så är det att Sverige kommer vara gedigna i sitt försvarsspel. Robin Olsen har hållit nollan i fem av sina sex senaste matcher och Sveriges chans är att göra precis som de gjort hela tiden och inte fuska med någonting i defensiven.

England har gjort merparten av sina mål i VM på fasta situationer och även för Sveriges del är detta en favoritgren. Mycket talar för att den här matchen kan komma att avgöras på just detta vis. Samtidigt kan man också argumentera för att båda lagen är så pass starka i sitt huvudspel att man inte kommer kunna dra lika stor fördel av detta som i tidigare matcher.

Sammantaget ger detta en ganska klar bild av hur den här matchen kommer att se ut och det talar inte på något vis för att det kommer bli ett målkalas. Därför ser vi ett stort spelvärde i att det kommer bli Under 2,5 mål totalt i den här matchen till 1.53 gånger pengarna hos Coolbet.

  • England har endast släppt in 7 mål på de senaste 14 matcherna
  • England släppte endast in 3 mål genom hela kvalspelets 10 matcher
  • England formerar en stabil fembackslinje i defensiven och är väldigt välorganiserade
  • Sverige har hållit nollan i 5 av sina 6 senaste matcher
  • Sverige försvarar med elva man och är bevisat svårgenomträngliga för alla typer av motstånd
  • Båda lagen är väldigt starka på fasta situationer vilket kan innebära att man tar ut varandras styrkor i dessa moment

Speltips: Under 2,5 mål totalt till oddset 1.53 hos Coolbet

Passa på att ta del av Coolbets grymma välkomsterbjudande sätt in 100kr och få 500kr bonus eller 100% upp till 1000kr – du bestämmer vilken du vill ha!

Gå till kampanj

Sverige – England, matchstart 16.00 på lördag.

Managed By Sportpanelen