fbpx
Connect with us

Kampanjer

Efter uttåget ur Champions League – 6 (!) gånger pengarna på United i helgen

Publicerad

on

Manchester United hade inte en av sina bästa dagar på jobbet senast mot Sevilla i Champions League. Laget åkte ut mot den spanska ligafemman och chansen att plocka hem en pokal denna säsong återstår nu endast i FA-cupen.

Till helgen väntar dock kvartsfinal i just FA-cupen, då Manchester United möter Brighton hemma på Old Trafford. Tillsammans med Betfair, har vi på Sportpanelen tagit fram ett erbjudande för alla nya kunder som ger hela 6 gånger pengarna på en vinst för Manchester United. Ett odds med väldigt fint spelvärde, då Manchester United förväntas gå för fullt i FA-cupen för att säkra en titel under säsongen.

Enligt uppgifter ska även en viss Zlatan Ibrahimovic vara redo för spel igen, då han tränat med laget som vanligt sedan förberedelserna inför åttondelsfinalen i Champions League.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen