fbpx
Connect with us

FC Barcelona

Ett måste för alla Culés – FC Barcelona får rejäl oddsboost inför söndagens hemmamatchen

Publicerad

on

FC Barcelona har imponerat stort under denna säsong där de leder La Liga med hela 8 poäng, är i final i spanska cupen och är vidare till kvartsfinal i Champions League efter en fin seger mot det brittiska laget, Chelsea. På söndag tar det katalanska laget emot Athletic Bilbao hemma på Camp Nou och för att krydda till matchen har Betfair höjt oddsen på storfavoriterna, Barcelona, till hela 5.00!

Det katalanska superlaget har inte förlorat en enda match på hemmaplan under hela säsongen! Denna otroliga svit gäller alla tävlingssammanhang. Laget har med Lionel Messi i fronten vunnit tre av sina senaste matcher, medan Bilbao har tre raka förluster bakom sig. Det är upplagt för en säker Barca-vinst på söndag!

Se till att ta chansen att öka intensiteten ytterligare med oss på Sportpanelen och Betfair, som nu erbjuder hela 5.00 gånger pengarna på en vinst för Barcelona.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen