fbpx
Connect with us

Fotboll

Förre lagkamraten: ”Zlatan är inte skadad – han är lack på Mourinho”

Publicerad

on

Zlatan Ibrahimovic har efter sin knäskada endast spelat ett par minuter för Manchester United den här säsongen. Nu meddelar Ibrahimovics förre lagkamrat, Adrian Mutu, att svensken inte alls är skadad utan anledningen är att svensken har hamnat i ett bråk med tränaren José Mourinho. 

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i träning med Manchester United – efter en lång period av rehab efter knäskadan han ådrog sig i mötet med Anderlecht förra säsongen. Enligt den förre rumänske stjärnan Adrian Mutu är 36-åringen redo för spel men att det är en dispyt med tränaren José Mourinho som håller honom borta från spel.

”Jag har information om att Zlatan inte alls är skadad, utan att han inte gillar José Mourinhos stil längre. Han bryr sig inte om spelet utan bara om resultaten.” säger Mutu till rumänska tidningen Telekom Sport.

Ibrahimovic och Mutu lärde känna varandra när den förstnämnde spelade i Juventus mellan åren 2004 och 2006. De båda anfallarna brukade dela hotellrum på lagets bortaresor och kom varandra väldigt nära beskriver Zlatan i sin självbiografi.

Uppgifterna om svensken inte längre är skadad, bekräftade även den brittiska tidningen Manchester Evening News tidigare under veckan. Så nu återstår det bara att se om José Mourinho väljer att ta med Zlatan Ibrahimovic till FA-cupspelet under helgen, när Mancehster United tar emot Brighton hemma på Old Trafford.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen