fbpx
Connect with us

Inför heta svenskmötet: Otrolig oddshöjning på både Wallin och Granat

Publicerad

on

Flera månader av snack är snart över. På lördag gör Otto Wallin och Adrian Granath upp i ringen under ”Battle of the Vikings” i Sundsvall. Nu erbjuder Betfair riktigt fina 9 gånger pengarna på båda boxarna – istället för 1.90 som oddset var innan. 

Ända sedan det blev klart att de båda tungviktarna ska göra upp mot varandra i ringen har glåporden haglat från höger och vänster. Vem ska plocka hem titeln som Sveriges bästa tungviktare och även titulera sig EUs tungviktsmästare.

Otto Wallin har inför matchen gjort mestadels av sin träning i New York och har ett prickfritt facit under sin karriär med 18 segrar och 0 förluster. Adrian Granat, som även kallas ”Gäddan”, kommer till matchen med 15 segrar under sina 16 senaste matcher. 14 av dessa segrar har kommit via KO.

Till helgens stormöte väljer nu Betfair att ge alla nya kunder en riktigt fint oddsboost – 9 gånger pengarna på de båda boxarna. Ett härligt välkomsterbjudande för alla som vill höja intensiteten ytterligare inför tungviktsmötet.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Använd den exklusiva koden ZSAM24.
  • Placera spelet att Wallin eller Granat vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

    Matchen sänds på Viaplay PPV – vilket innebär att du måste betala en engångskostnad för att få tillgång till matchen. Sändningen startar klockan 17:30 och kostar 299 kronor på Viaplay.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen