fbpx
Connect with us

Efter ligasegern: 6 gånger pengarna på Manchester City mot Swansea

Publicerad

on

Med fem omgångar kvar säkrade Manchester City titeln i Premier League förra veckan – då ärkerivalen Manchester United inte lyckades vinna mot tabelljumbon West Bromwich. Till söndagens match har nu Betfair en fin oddsboost på Manchester City – som erbjuder alla nya kunder 6 gånger pengarna på en seger för mästarna. 

Manchester City har gått som tåget under årets upplaga av Premier League. Pep Guardiola och hans mannar har endast två förluster i ligan under året och nästintill kört över allt som kommit i deras väg, trots uttåget i Champions League.

Swansea å andra sidan krigar för att hålla sig kvar i Premier League – där laget nu ligger på en 17 plats med fyra poängs marginal ner till strecket. För att höja intresset för matchen väljer nu Betfair att erbjuda alla som blir nya kunder ett förhöjt odds på hela 6 gånger pengarna på en City-vinst. Ett riktigt fint spelvärde om ni frågar oss på Sportpanelen.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Använd kampanjkoden ZFBMBR.
  • Placera spelet att Man City vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen