fbpx
Connect with us

Janne Andersson: ”Zlatan ingår absolut inte i VM-planerna”

Publicerad

on

Det senaste tidens mediala uppståndelse kring Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i en svensk VM-trupp kan ha fått sitt slut. Till Fotbollskanelen meddelar nu Janne Andersson att flertalet spelare har tackat nej till landslaget efter senaste EM i Frankrike och att dessa beslut står fast. 

Det var många av spelarna som tackade för sig efter EM 2016. Efter bragden mot Italien, där Sverige kvalificerade sig till sommarens VM-slutspel, har det dock rört sig andra vindar vad gäller flera spelares framtid i det svenska landslaget. En av dessa är självklart Zlatan Ibrahimovic som flera gånger den senaste tiden gått ut och flörtat med medierna om en eventuell comeback.

Detta är något som självklart förbundskapten Janne Andersson inte har missat, men själv sitter han lugnt ner i båten och påpekar att han endast förhåller sig till den informationen som spelarna tidigare har gett honom. På frågan om Zlatan är aktuell för en VM-trupp berättar han:

– Nej, absolut inte. Eftersom han har sagt nej. De andra som har sagt nej ingår inte heller. De som ingår är de som har sagt ja och som vill vara med, så klart.

– Zlatan och ett antal andra spelare sade nej och att de inte ville vara med i landslaget efter EM i Frankrike, och det respekterar jag. Men vad media spekulerar i och vad Zlatan själv pratar om, det kan jag inte förhålla mig till. Jag förhåller mig till det som har sagts oss emellan. Jag är förbundskapten och jag tar ut laget och truppen. Är det så att man ändrar sig från det som man har sagt tidigare så är det mig man får höra av sig till och ta ett snack om det i sådana fall. Men jag förhåller mig till hur det är, oavsett vad som sägs och tycks, säger Andersson till Fotbollskanelen.

Nu återstår det alltså att se om den svenske superstjärnan väljer att lyfta på luren och slå Andersson en signal. Vad tycker ni? Vill ni se Zlatan Ibrahimovic i en svensk VM-trupp till sommaren? Kommentera gärna på vår Facebooksida.

 

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Bethard genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri insättning – få upp till 125% insättningsbonus
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Bethard
  • Bethards generella regler och villkor gäller

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen