fbpx
Connect with us

Emre Can siktar på att spela Champions League-finalen

Publicerad

on

Liverpools tyske mittfältare Emre Can har varit satt ur spel på grund av en ryggskada sedan mars månad och tävlar nu mot klockan för att hinna vara spelklar – till den stora Champions League-finalen mot Real Madrid nästa helg.

Engelska Premier League är färdigspelad och Liverpools manager – Jürgen Klopp – har tagit tillfället i akt att flyga ner sitt lag till varmare breddgrader – närmare sagt Marbella i Malaga, Spanien. Anledningen till mini-träningslägret är förberedelserna inför säsongens sista och allra största match, Champions League-finalen mot de regerande mästarna Real Madrid.

En kamp mot klockan

24-årige Emre Can, som har dragits med en ryggskada sedan mars månad, var den stora nyheten igår då laget flög till den spanska solkusten. Can har genomfört en stor del av sin återhämtning i sitt hemland, Tyskland, och ska nu vara tillräckligt frisk för att lämna kliniken.

Emre Cans sista framträdande?

Can – som inte kom med i Tysklands VM-trupp till sommarens mästerskap – kommer att fortsätta sin rehab i Spanien under noga övervakning av Klopps fys och tränar-team. Skulle Can inte hinna tillbaka i tid finns det en stor möjlighet att han har spelat sin sista match för Liverpool. Hans kontrakt går ut till sommaren och sägs vara ett hett namn för lag som till exempel de italienska mästarna – Juventus och de tyska mästarna – Bayern Munchen.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen