fbpx
Connect with us

Kampanjer

Få otroliga 13X PLUS en grym svensk supportertröja inför Tyskland

Publicerad

on

VM-festen är i full gång och på lördag ska Sverige möta ett Tyskland, som förlorade sin premiärmatch mot Mexiko. Som att det inte var spännande nog väljer nu Unibet att boosta oddset till hela 13 gånger pengarna på en svensk seger – PLUS att ni har chansen att få en exklusiv t-shirt. Vinsten är även utan omsättningskrav! 

Erbjudandet gäller alla som blir nya kunder på Unibet och alla har möjlighet att spela upp till 250 kronor till det förhöjda oddset. Det innebär att du har chansen att plocka ut hela 3250 kronor – om Sverige vinner! Det enda ni behöver göra för att ta del av kampanjen plus att få en unik supportertröja, är att följa de tre stegen nedanför:

 • Skapa ett nytt konto hos Unibet HÄR eller knappen under.
 • Du får spela för hela 250 kronor på det förhöjda oddset!
 • Vinner Sverige – får du pengarna utbetalade i kontanter precis som ett vanligt spel.
 • Fyll även i formuläret nedan för att få din tröja.

Till erbjudande

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.
Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-06-20 och fram till matchstart.
  • Din insättning måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst för att även få tröjan.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Erbjudandet gäller enbart via våra länkar i artikeln.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till Unibet.
  • Unibets generella villkor och regler gäller.

Managed By Sportpanelen