fbpx
Connect with us

Ryssland första nation att gå vidare ur gruppspelet!

Publicerad

on

Värdnationen Ryssland blev den första nationen att ta sig vidare ur gruppspelet till åttondelsfinalen efter en gedigen insats mot Egypten som renderade i en 3-1 seger i gruppspelets andra omgång. Nu väntar en gruppfinal mot Uruguay i den tredje, och sista omgången.

Efter en jämn första halvlek blev Egyptens Ahmed Fathy syndabock då han olyckligt knäade in bollen i eget mål i 47′. Därefter väntade 15 starka minuter från Rysslands sida då de förvaltade övertaget till max och gjorde både 2-0 och 3-0. Det var Rysslands nya kelgrisar: Denis Cheryshev och Artem Dzyuba, som noterades för de två senare målen. Egypten fick en straff tilldömd efter ännu ett ingripande av VAR, en straff som förvaltades av landets ohotat största stjärna – Mohamed Salah. Närmare än så kom tyvärr inte Egypten som inte har lyckats kamma in en endaste poäng på sina två matcher. Innan Egyptens spelare kan packa sina väskor och åka på en välförtjänt semester väntar dock en sista match mot Saudiarabien.

Kampen om första positionen

Förutsatt att Uruguay tar en seger mot turneringens lägst rankade lag Saudiarabien, kan vi skriva in både Uruguay och Ryssland som klara för åttondelsfinal.

För Rysslands del väntar endast en match mot just Uruguay – som spelas den 25:e juni kl. 16.00 – innan vi får reda på vilka motståndare som väntar i åttondelsfinalen. Uruguay har i sin tur kvar matchen mot Saudiarabien innan man ska ställa sig mot värdnationen i gruppspelets allra sista omgång. Om Uruguay går vinnande ur mötet mot jumbotippade Saudiarabien förvandlas den sista omgången till en seriefinal, där vinnaren mellan Ryssland och Uruguay kommer att få möta grupptvåan ur Grupp Bi åttondelsfinalen, respektive att förloraren får möta gruppsegraren ur Grupp B.

 

Vassa målskyttar

Denis Cheryshev

Inför mästerskapet var Denis Cheryshev inte tänk som startman, men efter Dzagoevs oturliga skada i premiärmatchen fick Cheryshev hoppa in i matchen och svarade med att göra två mål. Efter matchen mot Egypten kunde vi konstatera att Cheryshev hade noterat ännu en kasse i sin statistik.

I och med sitt tredje mål för turneringen klättrade Cheryshev upp på en delad första placering i skytteliga tillsammans med självaste Cristiano Ronaldo.

Artem Dzyuba

Med sina 196 cm har Artem Dzyuba verkligen kommit in i mästerskapet och satt sitt avtryck. Med sin spelförståelse, teknik, vassa avslut och inte minst – sin styrka – har Dzyuba mäktat med två mål under sina 99 minuter på planen under VM. Förutom sina två mål har även Dzyuba bidragit med en assist.

Med sina två mål ligger Dzyuba på en andra plats i skytteligan, delad med storspelare som Diego Costa, Harry Kane och Romelu Lukaku.

 

Speltips

VM:s skrällis

Det är ingen hemlighet att Ryssland flyger högt med hjälp av hemmastödet från fansen. Varje turnering kräver sitt skrällag, och för tillfället ligger Ryssland bra till för att ta på sig det epitetet.

Med formen laget visar för tillfället finns det ingen anledning till att Ryssland inte skulle kunna skrälla mot någon ur Grupp B (Iran, Portugal, Spanien och Marocko).

Odds på att Ryssland går vidare till kvartsfinal:

Betfair – 2.70

Bet365 – 3.00

Målskyttar

På tal om Rysslands vassa målskyttar, har undertecknad hittat bra odds på vem som gör flest mål för Ryssland under hela VM. Med tanke på hur det har sett ut under de två första matcherna, råder det inget tvivel kring att titeln som lagets målkung kommer att hamna på antingen Cheryshev eller Dzyuba.

Odds på att Artem Dzyuba blir Rysslands bästa målskytt:

Unibet – 3.50

Odds på att Denis Cheryshev blir Rysslands bästa målskytt:

Unibet – 1.40

 

 

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv VM-tröja!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

  • Skapa ett konto hos Mobilebet
  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Skapa ett konto hos Coolbet
  • Skapa ett konto hos Betser
  • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Regler och villkor för kampanjen:

    • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
    • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
    • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
    • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
    • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
    • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
    • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
    • Du måste vara minst 18 år för att delta.
    • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen