fbpx
Connect with us

VM:s bästa anfallare – fem kandidater

Publicerad

on

sportpanelen vm 2018 bästa anfallare kylian mbappe unibet välkomstbonus

Vi har nominerat fem kandidater som gör upp om utnämningen VM:s bästa anfallare. Enligt oss är det följande spelare som varit de mest framstående i denna lagdel:

Läs mer: VM:s bästa målvakt

Läs mer: VM:s bästa försvarare

Läs mer: VM:s bästa mittfältare

Cristiano Ronaldo, Portugal:

Satte tonen och skruvade upp hettan kring hela VM med sin insats i premiären mot Spanien som var en tidernas mest imponerande av en enskild spelare. Försökte därefter fortsätta på inslagen linje och bära hela Portugal på sina axlar – men den uppgiften visade sig, i längden, bli övermäktig även för världens, just nu, bästa fotbollsspelare.

Harry Kane, England:

Lyckades inte infria de högt ställda förväntningarna när det gällde som mest men utan sina närvaro, sitt ledarskap och sin leverans i gruppspelet hade sannolikt inte England nått ända till semifinal. Lär troligtvis bli VM:s skyttekung och är hela turneringens bästa striker och boxspelare – men bidrar också med väldigt mycket mer än så.

Kylian Mbappé, Frankrike:

Det riktigt stora genombrottet kom i åttondelsfinalen mot Argentina och det var av en sort som det kommer att talas länge om. 19-åring har varit Frankrikes vassaste offensiva genom hela turneringen och mycket talar för att det är han som kommer att axla tronen som fotbollsvärldens nummer ett då Ronaldo och Messi går mot ålderns höst.

Eden Hazard, Belgien:

Semifinalförlusten mot Frankrike är en stor besvikelse för Belgien men ingen skugga ska falla över Hazards insats. Han var lagets främsta hot i den matchen och sett över hela turneringen höll han högst nivå av samtliga belgare. Har hittills svarat för två mål och två assist och är den spelare i hela VM som har dribblat mest och gett sitt lag flest frisparkar.

Edinson Cavani, Uruguay:

Om han inte hade skadat sig i åttondelsfinalen mot Portugal som han, nästan, på egen hand vann åt sitt Uruguay, hade mycket kunnat se annorlunda ut. Cavani hade precis växlat upp och dominerat i två raka matcher och hade mycket väl kunnat bli hela VM:s kung.

Speltips: Frankrike vinner VM-finalen till oddset 1.95 hos Unibet

Läs mer: Speltips – De är klara favoriter – till fint odds

Passa på att ta del av Unibets grymma välkomsterbjudande: sätt in 100 kr – få 500 kr i gratisspel!

Gå till kampanj

VM-final: Frankrike – Kroatien, matchstart 17.00 på söndag.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen