fbpx
Connect with us

VM:s bästa målvakt – tre kandidater

Publicerad

on

sportpanelen vm 2018 bästa målvakt lloris courtois pickford

Med en drömelva i sikte inleder vi med att nominera tre kandidater till målvaktsposten. En av dessa tre är VM:s bästa målvakt enligt oss:

Jordan Pickford, England:

Den unge Everton-keepern har fått sitt stora internationella genombrott i detta VM. Har länge ansetts som en blivande stormålvakt men att verkligen ta steget från lovande till att bära det engelska landslaget är stort. Hans räddning i slutsekunderna mot Colombia är en blivande VM-klassiker och mot Sverige stod han för flera klassaktioner. Lyser av självförtroende, tar det han ska, tar det – till synes – omöjliga, är bra med fötterna.

Hugo Lloris, Frankrike:

Det lugn som Lloris sprider i den franska defensiven har varit en starkt bidragande faktor till man har tagit sig till två raka mästerskapsfinaler. Tottenham-målvakten har dock inte fått det där stora erkännandet som målvakt men efter sina insatser i detta VM finns det nog inte längre någon ifrågasätter hans kompetens. Klev fram som matchvinnare i semifinalen mot Belgien.

Thibaut Courtois, Belgien:

Courtois insatser för Belgien i detta VM förtjänade, åtminstone, en final. Spelade en helt avgörande roll i kvartsfinalen mot Brasilien och höll laget kvar i matchen mot Frankrike. Trots att han är nästan två meter lång är han mjuk, rörlig och snabb i sina dyk ner mot stolparna. Som framtagen ur ett fotbollsmålvaktslaboratorium.

Speltips: England vinner mot Kroatien till oddset 12.00 hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande: England vinner till 12.00 gånger pengarna eller Kroatien vinner till 20 gånger pengarna!

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen