fbpx
E-sportVideo

VIDEO: Sportpanelens exklusiva FIFA-turnering i maj

I maj arrangerade Sportpanelen en maffig FIFA-turnering med hela 34 deltagande spelare. Och det blev ett riktigt lyckat evenemang. 34 lag reducerades till åtta grymma spelare i kvartsfinalerna, som livesändes direkt på Facebook och Twitch.

Sporten tog paus och rastlösheten blev enorm. Sportpanelen tog saken i egna händer och planerade in en FIFA-turnering, via FC Barcelona Svenska Fans för våra fantastiska följare. Turneringen ägde rum den 31 maj, och det blev minst sagt en rafflande dag.

Dagen började med två inledande matcher klockan 14.00 inför 16-delsfinalerna, som i sin tur började 15.00. Därefter spelades åttondelsfinalerna och därifrån tog sig totalt åtta lag vidare i turneringen.

I kvartsfinalerna började godiset och följarna fick sannerligen plocka fram deras allra skarpaste nerver. Då började nämligen en livesändning från vår exklusiva studio, där tittarna erhölls med liverapportering från de spännande kvartsfinalerna.

När de matcherna var färdigspelade var det dags för semifinalerna. Dessa livesändes direkt med kommentering från våra ambitiösa programledare. Vidare tog sig två duktiga lirare till en rafflande final. Och vilken final vi fick skåda. Matchen slutade 3-2, efter att xxHusseleinxx hamnat i underläge, som han efter många om och men kunde vända. Här fick vi sannerligen uppleva allt. Straffmiss. Rött kort. Och en massa mål.

Vi tackar följarna för att ha varit med och möjliggjort denna turnering. Stort grattis till xxHusseleinxx som kammade hem segern och ett fint pris i form av en Barca-tröja!

Se hela sändningen här:

 

Relaterade artiklar