fbpx
Connect with us

Dags för VM – Kval och dags att avsätta förbundskaptenen!

Publicerad

on

Det är dags för VM – kval och vi går in i en enormt tråkig period när det gäller spel. Oddsen för de bästa lagen är horribelt dåliga och skrällar eller konstiga resultat är lika ovanligt som att jag ska trampa runt på månen inom den närmaste tiden. Här kommer några tankar från undertecknad som gör att jag ifrågasätter hur seriöst landslaget är 2021!

👎 Sverige med en förbundskapten som helt tappat all förankring om verkligheten ser ut att tagit ut en spelartrupp på fredagsfyllan, mer än en trupp som ska vara med och göra bra resultat. Nu har vi som vanligt fått några riktigt skitlag i gruppen – Ja riktiga blåbärsnationer, men där tillhör tyvärr också svensk fotboll numera då förbundskaptenen går på ångorna av något som han fått i sig av sitt eget ego och av korvlådan på förbundet. Undertecknad är mycket kritisk till att förbundet inte stoppar denna lallare och avsätter eller åtminstone kallar tillbaka delar av truppen som korv Janne tagit ut.

👎 Att kunna motivera att Andreas Granqvist 35 år finns med i truppen borde vara helt omöjligt, men korv Janne tycker att Andreas Granqvist är en av de bästa mittbackarna i Sverige så han måste vara med. Detta är förnedrande för svensk fotboll och för alla andra elitspelare som utövar sporten. Granen har spelat 45 minuter i en träningsmatch och detta på nio månader, han spelar dessutom i Superettan. Är det någon annan som har en annan uppfattning eller håller med mig att detta inte är klokt och ett enormt tjänstefel? Kom bara inte in med att han är bra för moralen för den skiten kan vi lägga åt sidan , det håller inte om man tar en plats i ett VM kval.

👎 Att korv Janne dessutom sen envisas med att ta in Marcus Berg 34 år, ett ”träben” som bara kan göra mål om man skjuter bollen på honom och knappt det är ungefär lika horribelt som ”Granen”. Flera konstiga beslut är Lustig 34 år som är trött och spelar i AIK på övertid. Sebastian Larsson 35 år. Vad kan han tillföra ett landslag förutom att lägga hörnor och frisparkar, som dessutom ofta är riktigt urusla. Men han håller i allsvenskan det ska vi inte sticka under stolen med, men i dagens AIK håller de flesta fördettingar – Så vad ska dessa tillföra ett landslag? Ingenting är mitt svar på detta.

👏 Zlatan 39 år är tillbaka och varför han är det kan man ju ställa sig frågan? Zlatan är en vinnare men i detta landslag finns det inga vinnare om någon av ovanstående spelare får spela. Inte ens Zlatan kan vända detta när vi möter bättre lag än Georgien (här kan man vinna med koner och Zlatan.). Kosovo (här kan landslaget få problem). Dock ska hela Sverige och landslaget vara glada att den långe är tillbaka, han kan rädda lite av kommande fiasko som väntar.

Efter dessa matcher envisas förbundet med att möte Estland i en träningsmatch!! Herregud korpen div 1 i Stockholm är ett bättre motstånd. Men det är förhoppningsvis här Granen, Lustig, Sebbe och Berg ska få spela några minuter för att bygga på sig ännu en landskamp.

”När vi kör. så kör vi”
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen