fbpx
Connect with us

Timo Werner kommer inte att gå till Liverpool

Publicerad

on

Chanserna att Timo Werner kommer att gå till Liverpool ser ut att ha försvunnit efter att RB Leipzig-forwarden nu kommenterat sin framtid.

Den 22-årige tyske strikern Timo Werner har sedan en tid ryktats till Liverpool FC efter sina framgångsrika säsonger i Bundesliga-topplaget RB Leipzig. Werner pratade i dagarna med den tyska fotbollstidningen Kicker där han berättade att Leipzig inte kommer låta honom lämna klubben.

Werner uttalade sig i samma veva som Liverpool Echo rapporterat att Liverpool-tränaren Jurgen Klopp inte har några intentioner att köpa den tyske landslagsforwarden.

Liverpool ryktades förbereda ett storbud för att kunna kontraktera tysken i sommar och den tyska tidningen Bild uppgav dessutom att Kloppa hört sig med Werners agent , Karlheinz Foster, om en potentiell deal.

Dock ser en affär ut att vara långt borta i nuläget.

Werner, som är kontrakterad med Leipzig till 2022, hade följande att säga till Klicker om att klubbens sportdirektör, Ralf Rangnick, inte kommer att sälja honom:

I did not want to clarify anything [regarding my future], just repeat what our sporting director Ralf Rangnick has always said, that he would not let me go – even if I wanted to – in the summer anyway.

Ralph Rangnick says to me that I will stay, no matter what happens – as will those around me.

Liverpool Echo rapporterade att Klopp är nöjd med sinnuvarande anfallsbesättning och att Werner inte är på tränarens önskelista just nu.

Efter förlusten mot Chile – få hela 12 gånger pengarna på Sverige mot Rumänien på tisdag.

 


Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanjen

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen