Jimmys tipsKampanjerVM 2018

VM 2018: Speltips inför träningsmatchen mellan Frankrike och Italien

I kväll vankas det träningsmatch mellan Frankrike och Italien inför sommarens VM. Frankrike, som är av huvudkandidaterna till att plocka hem hela mästerskapet, möter ett Italien som bekant inte är med i turneringen. Inför kvällens träningsmatch har vi hittat två riktigt fina spelvärden – plus att du även har chansen att få vår snygga Frankrike t-shirt utan extra kostnad. 

Matchen spelas på Allianz Riviera i Nice och startar 21.00 i kväll (fredag). Frankrike är favorit att vinna matchen till 1.72 gånger pengarna på Unibet – vilket också bli vårt första spel. Ett starkt sammansvetsat franskt lag ska inte ha några bekymmer med att avfärda ett Italien.

Italien har efter uttåget mot Sverige, anställt Roberto Mancini som ny förbundskapten och hans uppgift blir nu att försöka genomföra en generationsväxling i det italienska landslaget. Ett ungt och “pånyttfött” Italien kommer dock inte mäkta med den franska giganten som vill ladda upp på bästa sätt inför sommaren. Vi anser att Frankrike är på tok för starka på hemmaplan och ser värdet i den raka ettan till 1.72 som ett kanonspel.

RYGGA SPELET HÄR

Till vårt andra spel hittar vi ett högt och fint värde i att Italiens Mario Balotelli, som är tillbaka i landslaget, kommer att dra på sig ett gult kort i matchen. Det spelet ger hela 4.20 gånger pengarna via Unibet. Eftersom att matchen även spelas i Nice, vilket är Balotellis hemmaplan i klubblaget, finns det en stor risk att han vill tysta alla kritiker genom att göra mål igen. Han gjorde mål senast Italien spelade mot Saudiarabien, men skulle detta inte bli fallet finns även risken att det rinner över för honom och han drar på sig ett onödigt gult. Ett drömscenario hade ju kanske varit om han hänger ett mål och sedan sliter av sig tröjan för att fira med fansen.

RYGGA SPELET HÄR

Här kan du rygga våra två spel:

Inför matchen har ni även chansen att få en unik landslags t-shirt inför sommarens VM. Det enda ni behöver göra är att skapa ett nytt konto via något av nedanstående spelbolag och sedan fylla i formuläret. Läs mer nedan:

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du får samtidigt deras välkomsterbjudanden + tröja.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 200kr på valfri sport

För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 200kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer sjäkvklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna spelet för att få tröjan.

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via info@sportpanelen.se

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 200 kr och du måste lägga valfritt spel för 200 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *