fbpx
Connect with us

Allsvenskan: Väldigt högt värde på Elfsborg mot Hammarby

Publicerad

on

Hammarby gick som tåget under vårsäsongen i Allsvenskan. Nu har laget inte vunnit på tre raka matcher i serien och reser i kväll till Borås för ett möte med formtoppade Elfsborg, som har tre raka vinster i ryggen.

Senast tog Hammarby ledningen mot Östersund, men efter två insläppta mål på sju minuter vände Östersund och vann borta på Tele 2 Arena. Elfsborg i sin tur vände och vann mot Örebro borta – efter två sena mål av Viktor Prodell och har visat en riktigt bra form efter den tyngre inledningen.

På hemmalagets frånvarolista hittar vi ett par namn som är tveksamma till spel. Klart står att Simon Lundevall, som assisterade fram till båda Viktor Prodells mål i den senaste matchen mot Örebro, fick se sitt tredje gula kort segla upp under matchen, vilket betyder en avstängning i kvällens match. Även Hammarbys mittbacksgeneral Bjørn Paulsen fick sin tredje varning och missar kvällens möte – ett väldigt stort avbräck för Hammarby.

Senaste gången Hammarby lyckades vinna borta på Borås Arena var 2007 och med tanke hemmalagets fina form känns ettan väldigt spelvärd på förhand. Hammarbys dåliga facit plus Paulsens avstängning medför att vi värderar den raka ettan väldigt högt – och framförallt när den betalar 2.18 på Unibet så ser vi ett bra värde att spela den med 7 units.

Se även till att få 500% i bonus upp till 500kr när du skapar ett nytt konto hos Unibet! 

Speltips Hammarby Elfsborg

  • Skador/avstängningar:

Elfsborg: Arian Kabashi, Elfsborg (sjukdom), Daniel Gustavsson, Elfsborg (sjukdom), Jesper Manns, Elfsborg (okänt), Jørgen Horn, Elfsborg (vadskada)

Hammarby: 
Simon Sandberg, Hammarby (knäskada), Neto Borges, Hammarby (muskelkramp), Erkan Zengin, Hammarby (meniskskada)

  • Speltips: Elfsborg att vinna mot Hammarby – 2.18 på Unibet

Rygga här!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen