fbpx
Connect with us

Speltips: 1.57x på att Gareth Bale gör mål i premiären

Publicerad

on

SPELTIPS. Sportpanelen tipsar om spel för när Real Madrid inleder säsongens ligaspel mot Getafe ikväll.

Betfair

 

Formstark Gareth Bale

Real Madrids stjärna heter nu Gareth Bale. Under försäsongen har han visat en otrolig form. Även om man inte bör dra för stora växlar från träningsmatcher så är det ändå en fingervisning på hur Bale har reagerat på Cristiano Ronaldos flytt från klubben. Under försäsongens tre sista matcher gjorde Bale tre mål (Juventus, Roma och Milan).

Supercupen

Real Madrid förlorade slarvigt den Europeiska Supercupen mot Atletico Madrid. Trots förlusten och trots bristen på spelarnas matchträning och adaptation av Lopeteguis fotbollsfilosofi, fick ändå Bale en assist i protokollet.

Motivering till speltipset

Undertecknad ser bara att Bale kommer att spä på sin uppåtstickande formkurva och leverera minst ett mål i premiärmatchen mot Getafe. Eftersom att Getafe är ett betydligt svagare motstånd än vad Atletico Madrid är och för att Getafe inte är i närheten av att ha ett lika starkt försvar som Atletico Madrid har, borde Bale få det desto enklare att göra mål. Att han är extra sugen på att bevisa att han är den enda som kan fylla ut Cristiano Ronaldos skor, redan i premiärmatchen, råder det inte heller något tvivel kring.

Betfair

Speltipset

På Betfair kan du spela på att Bale kommer att göra minst ett mål under matchen till en odds på 1.57. Ett givet spel med den ovanstående motiveringen i åtanke. No brainer!

  • Formstark spelare.
  • Gareth Bale gjorde tre mål i de tre sista träningsmatcherna under försäsongen.
  • Vill visa att han kan fylla ut tomrummet efter Cristiano Ronaldo.
  • Svagt motstånd.

Betfair

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen