fbpx
Connect with us

Speltips: målrikt mellan Girona och Real Madrid

Publicerad

on

Senast Girona och Real Madrid möttes slutade matchen 6-3 till Real Madrid. Under försäsongen gjorde Girona 17 mål på 9 matcher medan Real Madrid har gjort 10 mål på 6 matcher. I första ligaomgången kom Girona till hela 13 avslut, desvärre blev det inga mål, medan Real Madrid kom till 10 avslut respektive 2 mål.

Speltips:

Betfair.

 

Det är alltså två målglada lag som möts och det senaste mötet är ett tydligt tecken på det. Med tanke på att det är två offensiva lag som spelar en relativt öppen fotboll bäddar alltså kvällens match för en underhållande tillställning med många mål!

Med ovanstående motivering råder det alltså inget tvivel kring att vi kommer att få se över 2.5 mål ikväll. Gironas vassa anfall kommer att ställa till det för Real Madrids försvar som inte riktigt har kommit tillbaka från semestern ännu samtidigt som Real Madrids skickliga anfall kommer att utsätta Gironas försvar för högt tryck.

Med oddset 1.57x hos Betfair är det ett givet spel att satsa på att vi kommer att få se över 2.5 mål ikväll!

Känner ni er modiga bjuder Betfair även på fina odds (2.5x) på spel på över 3.5 mål. 2.5x är ett väldigt lockande odds som inte heller känns alltför otroligt.

Speltips:

Betfair
  • Två offensiva lag!
  • Målrikt senast de möttes.
  • Real Madrids försvar ifrågasatt.
  • Båda lagen har gjort många mål under försäsongen.

Betfair

 

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen