fbpx
Connect with us

Alissons första ord: ”En ära och dröm att spela för Liverpool”

Publicerad

on

Liverpool fortsätter att rusta inför säsongen. Klubben har sedan innan värvat bland annat Xherdan Shaqiri, Fabinho och Naby Keita. I går slog även klubben till med en världsrekordtransfer när man värvade Alisoson Becker från Roma – för drygt 670 miljoner kronor.
– Det är ett väldigt stort steg för mig att vara en del av den här satsningen, berättade målvakten till Liverpools hemsida.

Alisson har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över sex år och blev i och med övergången världens genom tidernas dyraste målvakt. Tränare Jürgen Klopp berättade även om sina känslor efter att kontraktet var påskrivet.

”Det kom på tal för några veckor sedan, att vi hade möjlighet att värva en av världens bästa målvakter. Då behöver man inte tänka så mycket för att vara ärlig. Det enda du behöver göra är att ta ett litet snack med ägarna – och de var också väldigt intresserade så vi gjorde det” meddelade Klopp under gårdagen.

Målvakten själv berättade också om sin syn på framtiden i klubben – och väljer att hylla klubbens förmåga att vilja vinna.

”Jag är väldigt glad och stolt över den här möjligheten. Det är en ära och dröm som går i uppfyllelse. Att få möjligheten att spela för en sådan prestigefylld klubb – som är vana att vinna” sa han i en intervju efter att han presenterats.

❤ #LFC #Liverpool #LiverpoolFC

Ett inlägg delat av Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Se även till att köpa vår EXKLUSIVA Liverpool-tröja inför säsongsstarten av Premier League. En måste för alla oss som älskar Liverpool! Du kan köpa den HÄR eller via knappen nedanför.

Till supportershoppen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen