fbpx
Connect with us

Fabinho: ”Jag ska övertyga Mbappe att komma till Liverpool”

Publicerad

on

Fabinho Mbappe Celebrating

I går gjorde Liverpool klart med världens dyraste målvakt. Nu kanske man siktar in sig på en av VM:s bästa spelare i Kylian Mbappe – om man ska tro nyförvärvet Fabinho.
– Jag kommer försöka övertyga honom, säger Fabinho till The Telegraph.

Ingen har missat den unge fransmannens framfart tidigare under VM i Ryssland. Blott 19 år ung har Kylian Mbappe gått och blivit hela världens lilla kelgris – och ryktena om en flytt från PSG tog direkt fart. Dock verkar den vindsnabbe anfallaren ta det hela med ro och förklarade att han stannar i Paris under nästkommande säsong, något som Liverpools nyförvärv Fabinho kanske vill ändra på.

”Jag har inte haft chansen att gratulera honom ännu till att han vann VM. Det Frankrike gjorde var fantastiskt. Det Mbappé gjort på två års professionell fotboll är otroligt. Han är ett fenomen och behöver gratuleras. Så snart jag har chansen så kommer jag att göra det, säger Liverpool-nyförvärvet till The Telegraph och fortsätter:

”Han har redan sagt att han kommer att stanna i PSG nästa säsong, men jag kommer långsamt att försöka övertyga honom att komma till Liverpool”, fortsätter Fabinho.

Den brittiska tidningen The Telegraph noterar även att Fabinho uttrycker allting med ett stort skratt – och en övergång kanske inte är direkt trolig – men det hade ju varit fruktansvärt kul om så var fallet.

Se även till att köpa vår EXKLUSIVA Liverpool-tröja inför säsongsstarten av Premier League. En måste för alla oss som älskar Liverpool! Du kan köpa den HÄR eller via knappen nedanför.

Till supportershoppen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen