fbpx
Connect with us

Karius svarar alla hatare: ”Jag ber för er”

Publicerad

on

Loris Karius blev stor syndabock efter Champions League-finalen i våras mot Real Madrid. Målvakten har även stått för flertalet misstag under Liverpools försäsong – något som inte gått obemärkt förbi. Karius har fått utstå en hel del kritik och hat, en kritik han nu bemött för första gången:

”Till er som får glädje av att se andra människor misslyckas eller lida: jag känner för er”, skriver Karius på sin officiella Instagram.

Liverpool värvade nyligen in den brasilianske landslagsmålvakten Alisson Becker från Roma för en världsrekordsumma, en värvning som mest troligt betyder att Karius förpassas till avbytarbänken. Trots att han med största sannolikhet inte ingår i Klopps planer under säsongen, forstätter hatet mot målvakten.

Efter matchen igår mot Dortmund valde Karius att själv bemöta alla hatare, här är översättningen till det han skrev:

”Till er som får glädje av att se andra människor misslyckas eller lida: jag känner för er. Vad som än hänt i livet för att ni ska ha så mycket ilska och hat ber jag för att det ska gå över och för att bra saker ska hända för er”, skriver Karius.

Karius hat

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen