fbpx
Connect with us

Liverpool på jakt efter Kroatiens VM-succé

Publicerad

on

Bland annat franska L’Équipe rapporterar att Liverpool har lagt ett bud på Kroatiens mittbacksgeneral Domagoj Vida. Den engelska storklubben ska ha erbjudit knappt 230 miljoner kronor för mittbacken – som gjorde succé under VM för sitt Kroatien.

För att sälja Vida kräver Besiktas dock mer än budet som ligger på bordet, närmare bestämt 310 miljoner kronor för 29-åringen. Skulle affären gå i hamn innebär det att Liverpool har möjlighet att spela med samma mittbackspar som tog Kroatien till sin första VM-final någonsin.

Även turkiska dagstidningen Aspor rapporterar att Liverpool och Besiktas kommit överens om övergången – som förväntas bli klar under helgen som kommer. Kontraktet ska även sträcka sig över två år med option på ytterligare ett.

Vad säger ni? Vill ni se Vida och Lovren bilda mittbackslås denna säsong? Kommentera gärna på vår Facebook-sida.

Se även till att köpa vår EXKLUSIVA Liverpool-tröja inför säsongsstarten av Premier League. En måste för alla oss som älskar Liverpool! Du kan köpa den HÄR eller via knappen nedanför.

Till supportershoppen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen