fbpx
Connect with us

Allsvenskan

Markus Rosenberg: ”Djurgården är vår största utmanare i år”

Publicerad

on

Självklart tror Markus Rosenberg på ett ett nytt SM-guld för Malmö FF. När det dock kommer till vilka som ska utmana skåningarna om titeln – väljer han lite oväntat Djurgården som den största utmanaren. 

Regerande mästarna Malmö FF reser till Stockholm för att göra upp mot Djurgården i finalen av Svenska Cupen. Nu berättar han för fotbollskanalen att även Djurgården är den allra största utmanaren till guldet i Allsvenskan – och inte storsatsande AIK.

Om jag ska välja någon så är det Djurgården. Jag såg semifinalen mot AIK och det var inget snack om saken i den matchen. Jag tyckte Djurgården var mycket bättre.

Han förklarar även att det finns en hel del intressanta lag i årets upplaga av Allsvenskan. Trots detta tycker Markus Rosenberg att Malmö har den starkaste truppen och att det är hög kvalité på spelarna som anslutit till laget under hösten och vintern. Några av spelarna som förstärkt truppen inför säsongen är bland annat Fouad Bachirou, Sören Rieks och Arnór Traustason.

Vi har den starkaste truppen. Bra spelare som har kommit in med hög kvalitet. En tränare som är kvar, så vi börjar inte om utan kan fila på det som var mindre bra förra året och utveckla oss ännu mer, säger han till Fotbollskanalen.

Närmast väntar Elfsborg borta för Malmö FF i premiären av allsvenskan. Matchen spelas den 2 april med matchstart klockan 17.30.

Se till att ta del av kampanjen tillsammans med Betfair som ger hela 16 gånger pengarna på en svensk seger mot Chile nu på lördag. Ett makalöst fint erbjudande för alla nya kunder!

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen