fbpx
Connect with us

Bekräftat: Graham Potter förlänger kontraktet med Östersund

Publicerad

on

Efter succéerna i både Europa League och Allsvenskan de senaste åren har Östersundstränaren Graham Potter ryktats till många olika stora klubbar i Europa. Nu uppger osdsport.se att han stannar i klubben under ytterligare fyra år. 

Den senaste tiden har han ryktas både till bland annat Southampton, Swansea och Crystal Palace. Östersunds ordförande Daniel Kundberg har under denna period avfärdat alla rykten vad gäller Graham Potters vara eller icke vara i klubben. Nu ser det alltså som att spekulationerna får ett definitivt slut.

Jag har aldrig varit på väg härifrån. Det har aldrig funnits någon sanning i det som skrivits, men det är ju alltid spekulationer inom fotbollen. Det finns mycket jobb kvar att göra innan jag lämnar ÖFK.”, säger Graham Potter till osdsport.se.

Tidningen uppger även att det nya fyraårskontraktet inte heller innebär att slutet i klubben kommer om exakt fyra år, utan att det kan bli både en kortare eller längre sejour i Jämtland.

Jag trivs så fantastiskt bra i den här klubben med spelare, ledare och alla andra människor som är involverade. Jag trivs också att bo här i Jämtland så kan inte ge något svar på hur länge jag är kvar. Jo, förresten det kan jag. När jag känner att jag inte längre kan utveckla och förbättra det här laget. Då tackar jag för mig, säger huvudtränaren till tidningen.

Efter uttåget i Svenska Cupen mot Malmö FF häromveckan väntar nu starten i Allsvenskan för Potter och hans mannar. Först ut blir ett hett hemmamöte med finalklara Djurgården den 1 april klockan 17.30.

Sportpanelen har tillsammans med Bet365 ett drömerbjudande för alla nya kunder – få 1000 kronor i instättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanjen

Managed By Sportpanelen