fbpx
Connect with us

Alexis Sanchez superhyllning till Ibrahimovic och Lindelöf

Publicerad

on

Nu på lördag möts Sverige och Chile i en vänskapsmatch inför sommarens VM. Sydamerikanerna lyckades inte med bedriften att kvalificera sig till mästerskapet – men under dagens presskonferens valde Alexis Sanchez att hylla båda sina svenska lagkamrater.

 
I dag hade Chile en öppen träning för media på Tele 2 arenas konstgräs. Efter träningen höll chilenska stjärnan Alexis Sanchez en presskonferens, där Sportpanelen medverkade. Väl där berättade Sanchez att han tycker det är synd att inte få möta Zlatan Ibrahimovic på lördag och att både han och Victor Nilsson Lindelöf är fenomenala.

Jag har tränat med honom i 1,5 månad och jag njuter av att spela med honom. Hans kvaliteter är imponerande. Han har vunnit allt inom fotbollen och jag ser fram emot att fortsätta träna med honom och ser även fram emot att spela en match med honom, berättade Sanchez om Zlatan.

Han passade även på att berätta om sin vänskap med den långe svensken och dessa två ofta hänger utanför planen.

Vi pratar mycket, dricker kaffe tillsammans på morgnarna varje dag. Det är riktigt tråkigt att han inte är med här, han borde fortsätta representera sitt land för han har gjort det väldigt bra.

Han passade även på att skicka iväg en hyllning och liten pik till den svenska mittbacken samt lagkamraten Victor Nilsson Lindelöf.

Jag är väldigt imponerad över Victors kvaliteter. Han frågade om jag skulle spela den här matchen. jag svarade honom att det ska jag verkligen och att vi kommer att vinna lätt, säger Alexis med ett skratt

 

Sportpanelen har tillsammans med Bet365 ett drömerbjudande för alla nya kunder – få 1000 kronor i instättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Skapa ett konto på Bet365 genom denna länk eller knappen nedan.
  • Sätt in valfritt belopp.
  • Ta del av din bonus upp till 1000 kronor

Till kampanjen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen