fbpx
Connect with us

16 (!) gånger pengarna på att Sverige vinner mot Chile

Publicerad

on

Uppladdningen inför sommarens VM börjar redan nu. Sverige möter Chile i en väldigt het träningsmatch inför ett fullsatt Friends Arena på lördag eftermiddag. Som om detta inte var nog, erbjuder nu Betfair otroliga 16 gånger pengarna på en blågul seger.

Det är dags för årets första riktiga landskamp när Chile är på besök i Sverige, för att förbereda Sverige inför sommarens stora fotbollsfest i Ryssland. Den sydamerikanska nationen lyckades inte kvalificera sig till mästerskapet och får i stället blicka framåt mot andra turneringar framöver.

För att öka hettan ytterligare inför matchen har vi på Sportpanelen, tillsammans med Betfair, ett riktigt kanonerbjudande för alla nya kunder – eller vad säger ni om 16 gånger pengarna för en svensk hemmaseger?

De båda nationerna har mött varandra en gång innan, i ett möte som slutade 1-1 på ett fullsatt Råsunda år 2006. Målskyttarna den gången var Henrik Larsson och Humberto Suarez. Kul kuriosa är även att Alexis Sanchez gjorde sin debut i landslaget under detta år och fanns med i truppen – för tolv år sedan.

Så se till att ta öka intensiteten ytterligare inför Sverige – Chile nu på lördag genom att ta del av erbjudandet nedan.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBC.
  • Placera spelet att Sverige vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Se Alexis Sanchez hyllning till Zlatan Ibrahimovic och Victor Nilsson Lindelöf:

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen