fbpx
Connect with us

Fotboll

Portugals nya matchtröjor till sommarens VM är helt magiska

Publicerad

on

De regerande Europamästarna Portugal har precis släppt sina officiella matchtröjor inför sommarens VM-slutspel – och snacka om en riktig fullträff.

Redan nu höjs röster för att tröjan kan vara den snyggaste till årets mästerskap. Portugals matchställ har guldfärgade detaljer som representerar den ’ikoniska kärleken som lett och enat hela truppen’ sedan succén i EM-slutspelet för två år sedan, berättar Pete Hoppins som är chefdesigner på Nike.

Tröjan kommer att finnas till försäljning från och med den 26 april.

”Hemmastället ska visa en modern version av våra forna storhet, den ska representera stora spelare som Luis Figo till Cristiano Ronaldo. Portugal har många ikoniska spelare som byggt landslaget under en lång tid.” säger Hoppins om designen på hemmastället.

Det är sajten Footyheadlines som nu släppt tröjorna som ni kan ta del av nedan:

Historiskt sett brukar Portugal göra riktigt klassiska tröjor inför stora mästerskap – men frågan är om inte dessa ändå tar priset som en av de snyggaste hittills? Vad tycker ni? Kommentera gärna på vår Facebooksida.

Sportpanelen har tillsammans med Bet365 ett drömerbjudande för alla nya kunder – få 1000 kronor i instättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanjen

Managed By Sportpanelen