Champions LeagueFotbollLiverpoolReal Madrid

Cristiano Ronaldo förväntas vara frisk till Champions League-finalen

Spanska medier rapporterar att han missar kommande matcher

Den portugisiske världsstjärnan, Cristiano Ronaldo förväntas bli frisk till Real Madrids liga match mot Villareal senare under månaden, vilket lugnar ned oron kring huruvida han kommer kunna medverka i Champions League-finalen mot Liverpool.

Cristiano Ronaldo skadades efter 15 minuter i El Clasico-mötet mot FC Barcelona. Motståndarnas försvarare Gerard Pique tacklade megastjärnan just som han gjorde öppningsmålet i drabbningen. Ronaldo fick omedelbart efter detta vård för sin skadade högervrist och lyckades hänga sig kvar i matchen till halvtid innan han då tvingades bryta.

Madrid-coachen Zinedine Zidane berättade efteråt att Ronaldo var oroad över att fotleden svullnat men att man hade en god känsla att det inte rörde sig om en allvarlig skada. Spanska tidningar har rapporterat att stjärnan inte kommer att spela i de nästkommande matcherna mot Sevilla och Celta Vigo.

Ronaldo har även tidigare haft problem med sin högra fotled då det i juli 2008 krävdes en operation samt under hösten 2009 då han missade 2 månader av säsongen på grund av skadan.

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *