fbpx
Connect with us

Sergio Ramos blir stämd på en miljard euro

Publicerad

on

Under lördagens Champions League-final hamnade Liverpools egyptiske anfallare Mohamed Salah i en närkamp med Real Madrids spanske försvarare Sergio Ramos. Det slutade i att Salah skadade axeln så illa att han inte kunde fullfölja matchen.

Efter matchen fick Sergio Ramos utstå hård kritik från många som ansåg att han skadade Salah medvetet. Bland annat har en namninsamling startats med syftet att få FIFA att bestraffa Sergio Ramos.

Stämningsansökan

Hatstormen mot Sergio Ramos verkar ha nått sin kulmen nu när den egyptiske advokaten Bessem Wahba säger sig ha skickat in en stämningsansökan på en miljard euro till FIFA för skadan.

– Ramos skadade Salah medvetet och förtjänar att bli bestraffad för sina handlingar. Jag har skickat in en stämningsansökan och klagan till FIFA, berättade Bessem Wahba till Sada El Balad.

– Jag kommer att kräva kompensation, vilket skulle kunna överstiga en miljard euro för den fysiska och psykiska skada som Ramos orsakade Salah och det egyptiska folket.

Huvudpersonerna

Trots alla som rasar runtomkring verkar det vara lugnt hos de som befinner sig i stormens öga. Salah har inte uttryckt någon ilska mot Sergio Ramos och Liverpools fystränare – Ruben Pons – bekräftade detta under en radiointervju hos spanska Cadena Cope.

– Salah har inte sagt något om Ramos till mig. Han verkar inte särskilt arg på honom, berättade Liverpools fystränare Ruben Pons.

Direkt efter matchen postade Sergio Ramos en Tweet där han uttryckte sin önskan att Salah ska krya på sig.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen