fbpx
Connect with us

Cristiano Ronaldos avskedsbrev

Publicerad

on

Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid

Cristiano Ronaldo har lämnat Real Madrid efter 9 säsongers trogen tjänst. Övergången har rört upp många känslor hos Real Madrids fans – mestadels tacksamhetskänslor för allt dem har uppnått tillsammans, men även många brustna hjärtan. Cristiano Ronaldo lämnade ett känslosamt avskedsbrev på spanska efter sig, Sportpanelen har översatt brevet åt er:

 

Dessa år i Real Madrid och i staden Madrid, har möjligtvis varit dem lyckligaste i mitt liv.

Jag har enbart enorma tacksamhetskänslor till denna klubb, till fansen och till den här staden. Jag kan bara tacka er alla för kärleken och värmen ni har gett mig.

Emellertid, känner jag att tillfället att påbörja en ny etapp i mitt liv är kommen och därför bad jag klubben att acceptera övergången. Det är vad jag känner och jag ber er alla, särskilt våra fans, att snälla förstå mig.

Det har varit 9 absolut fantastiska år. Det har varit 9 unika år. För mig har det varit en känslosam tid, proppfull av överväganden, men även tuff för att Real Madrid står för enorma krav, men jag vet att jag aldrig någonsin kommer att kunna glömma att jag njöt av fotbollen här på ett unikt sätt.

På planen och i omklädningsrummet har jag haft fantastiska lagkamrater, jag har känt värmen från våra helt otroliga fans och tillsammans har vi erövrat 3 Champions i rad och 4 Champions på 5 år. Och tillsammans med dem har jag dessutom, på ett individuellt plan, haft tillfredsställelsen att ha vunnit 4 Guldbollar och 3 Guldskor. Allting under min period i denna enorma och extraordinära klubb.

Real Madrid har erövrat mitt hjärta, och min familjs, och därför vill jag mer än någonsin säga tack: tack till klubben, till Presidenten, till alla direktörer, till mina lagkamrater, till alla tränare, läkarna, fystränare och alla otroliga arbetare som får allt att fungera genom att vaka över varje detalj utan undantag.

Oändligt stort tack ännu en gång till våra fans och tack också till spansk fotboll. Under dessa 9 passionerade år har jag fått möta riktigt stora spelare. Jag ger dem alla min respekt och hela mitt erkännande.

Jag har reflekterat mycket och jag vet att stunden för en ny cykel är kommen. Jag går – men den här tröjan, det här klubbemblemet och Santiago Bernabéu kommer fortsätta att kännas som mitt, var jag än går.

Tack till alla, och givetvis, som jag sa den där första gången i vår stadio för 9 år sedan: Hala Madrid!

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen