fbpx
Connect with us

Hockey

VIDEO: Tio värsta pungsmällarna som sportvärlden någonsin skådat

Publicerad

on

Ouch! Den här lilla listan gör nästan fysiskt ont att beskåda. Men det innebär inte att du inte kommer att skratta – för det gjorde vi. 

TV-kanalen TSN har listat de tio mest brutala pungsmällarna som sportvärlden har sett under sporthistorien. Det är såklart aldrig roligt när någon blir skadad, men det går inte hand i hand med att  inte kunna skratta åt eländet. Eftersom det även framgår att ingen blev allvarligt skadad, så känner vi ändå att det är fritt fram att dra på smilgroparna.

Inte nog med att atleternas toppar denna lista vad gäller smärtan i de nedre regionerna – de hade även varit topp tio vad gäller klumpigaste utövarna i världshistorien. Vi hittar även en svensk fotbollsspelare på den inte så härliga listan.

Här kan du se smärt/skratt-festen:

Glöm inte bort att skriva din kompis i kommentarerna som alltid lyckas med denna bedrift – att få pungen krossad på ett eller annat sätt.

Managed By Sportpanelen